Društvo

Policiji prvo rekla da je izbo prolaznik, a onda priznala da je to bio ljubormorni dečko

Objavljeno: 21.05.2015 | 14:18Izvor: Telegraf.rs

Naknadnim ispitivanjem devojka je priznala da joj je povredu naneo bivši momak, jer je bio ljubomoran zato što ga je ostavila

Povrede devojci koju su u sredu prolaznici u centru Kraljeva zatekli sa posekotinom na stomaku naneo je ljubomorni momak.

Naime, devojka je na saslušanju, policiji prvo ispričala lažnu verziju da ju je u prolazu napao nepoznati mučkarac i da ju je posekao.

Međutim, naknadnim ispitivanjem devojka je priznala da joj je povredu naneo bivši momak, jer je bio ljubomoran zato što ga je ostavila.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su i, po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Kraljevu, zadržali do 48 sati D.Z. (25) iz Kraljeva, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo lake telesne povrede.

Podsetimo, u centru Kraljeva, u pasažu preko puta Regionalne privredne komore u Omladinskoj ulici, u sredu oko 13.30h, nađena je devojka sa ubodnom ranom u stomaku. Povređena je, zbog zadobijenih povreda, prebačena na Hirurško odeljenje Opšte bolnice u Kraljevu, a kasnije u toku dana je puštena kući.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u