Društvo

POLICIJA OPET ISPITUJE JELENINOG SVEKRA: Pomoću ove igre nerava nateraće ga da progovori!

Objavljeno: 30.06.2016 | 09:36Izvor: Telegraf.rs

- Cilj je da se Vladimir izmori, unervozi i pukne na saslušanju. Primera radi, juče se po Borči pronela vest da će Vladimira saslušati u toku dana, ali to se nije dogodilo - rekao je sagovornik iz istrage

Svedočenje Vladimira Marjanovića, svekra svirepo stradale pevačice “Granda” Jelene Marjanovićiz Borče, moglo bi da bude od ključne važnosti za istragu ubistva koje je zgrozilo Srbiju. U policijismatraju da je on najslabija karika i da iz njega mogu izvući značajne informacije o strašnom zločinu počinjenom 2. aprila nad njegovom snajom Jelenom, čiji ubica još nije pronađen.

- Odlučili su se za specijalnu taktiku igre nerava kako bi se on slomio i progovorio o zločinu - piše Informer.

Policija je odlučila da porodicu Marjanović, a pogotovo svekra Vladimira Marjanovića drži u potpunoj neizvesnosti.

- Nakon što su saslušani dever Miloš i svekrva Zorica, logično je da uskoro bude pozvan i Vladimir. Od njegovog saslušanja se mnogo iščekuje, jer deluje labilno i nervozno - kaže za Informer sagovornik iz istrage i dodaje:

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

- Već prilikom prvog saslušanja Jelenin svekar je bio uhvaćen u zamku, pošto je na poligrafu rekao da nije bio na nasipu u vreme zločina, što se pokazalo kao laž. 

Kako tvrdi izvor iz istrage za Informer, policija sada barata dodatnim informacijama o zločinu.

- Zbog toga bi iskaz Vladimira Marjanovića mogao da ima specifičnu težinu. Inspektori koji rade na slučaju smatraju da mnogo zna o ubistvu svoje snaje i da je najviše od svih u svojoj porodici spreman da se izlane.

Najiskusniji inspektori ispitivaće i saslušaće Vladimira, ali je tačan termin neizvestan jer, kako piše Informer, oni žele da se on “peče na tihoj vatri”.

Foto: Telegraf, Pixabay

Foto: Telegraf, Pixabay

- Cilj je da se Vladimir izmori, unervozi i pukne na saslušanju. Primera radi, juče se po Borči pronela vest da će Vladimira saslušati u toku dana, ali to se nije dogodilo.

Taktika lažnih glasina, odnosno dizanja i spuštanja panike ima za cilj da oslabi nerve Jeleninog svekra kako bi on priznao šta se zaista dogodilo na nasipu u Borči tog kobnog dana kada je Jelena Marjanović zverski ubijena.

- U planu je da Vladimir ponovo bude podvrgnut poligrafskom ispitivanju. Na prvom ispitivanju pokazao je izvesnu nervozu. Veruje se da će mu detektor laži i ovog puta uterati strah u kosti i da će ga naterati da “propeva” - tvrdi izvor blizak istrazi.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u