Društvo

POLICAJAC PRETUKAO DEČAKA? Udarao ga pesnicom u stomak i šutirao nogom

Objavljeno: 19.04.2015 | 07:59Izvor: Alo!

Bivši policajac S. K. iz Aranđelovca navodno je brutalno prebio maloletnog S. T. (13), zbog toga što mu je ubacio loptu u dvorište, tvrdi majka deteta dok osumnjičeni negira sve navode

Bivši policajac S. K. iz Aranđelovca navodno je brutalno prebio maloletnog S. T. (13), zbog toga što mu je ubacio loptu u dvorište.

Majka S. T., Dragana T. kaže da se incident dogodio 31. marta oko 20 časova, u kući komšinice koju samo ograda deli od kuće navedenog policajca.

– Lopta je odletela i moj sin nije smeo da ode po nju, ali ju je zato Stevan doneo. Prvo ga je gađao loptom, a onda je krenuo na njega. Dete mu se izvinjavalo, ali nije vredelo. Sin mi je ispričao da ga je prvo uhvatio za glavu, savio je napred i udario ga nekoliko puta pesnicom u stomak. Dete je počelo da plače i reklo mu: “Molim vas, nemojte, to me boli”, ali nije reagovao. Od udarca dete je palo na pod a on je nastavio da ga udara i šutira nogom – tvrdi dečakova majka Dragana T.

Majka kaže da su njenom sinu lekari konstatovali lakše povrede, ali da strahuje da će dete od stresa imati veće posledice i dodaje da je prijavu protiv S. K. podnela jer nije došao da se izvini detetu, prenosi ALO!

Bivši policajac, sa druge strane, negira da je tukao dete i da je ulazio u kuću komšinice.

– Moj jedini greh je što sam dečaka uhvatio za rukav da ga vodim kod majke jer je mali šutnuo loptu u cveće. On se otrgao i pobegao. Imam 130 kilograma i da sam tog dečaka stvarno tukao, sigurno ne bi prošao sa lakšim povredama – tvrdi on.

S. K. kaže i da je dečaku jednom pomogao i sa suprugom mu previo kolena koja je odrao.

– Svi koji meznaju znaju da volim decu, imam ih troje – dodao je on.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u