Društvo

POLICAJAC ME NA ULICI UHVATIO ZA DOJKU: Beograđanka tvrdi da je žrtva žestokog maltretiranja

Objavljeno: 30.01.2015 | 11:17Izvor: Telegraf.rs

- Vikala sam iz sveg glasa: "Pusti me, pusti me". Međutim, on se nije zaustavio. Zavrnuo mi je ruku iza leđa i doveo u najneprijatniji mogući položaj. Samo je kroz zube siktao: "Prekini da se dereš, ućuti" - kaže Bojana Ilić (42)

Beograđanka Bojana Ilić (42) tvrdi da je doživela nezapamćenu policijsku torturu usred bela dana u centru srpske prestonice!

Kako je ispričala za “Informer”, nju je fizički i seksualnomaltretirao saobraćajni policajac koji ju je hvatao za grudi, uvrtao joj ruku i na kraju joj bez ikakvog povoda napisao prijavuzbog prelaska ulice na crveno.

Incident se prema pisanju ovog lista dogodio u ponedeljak u 18.00 časova neposredno pošto je Bojana sa prijateljicom prešla ulicu kod Narodnog pozorišta u Beogradu.

– Prešla sam ulicu sa prijateljicom i ispred mene se isprečila grdosija od policajca. Rekao je: “Legitimacije na uvid”, što ja u prvi mah nisam registrovala. Zakoračila sam još dva koraka, a on me je ščepao za desnu dojku – rekla je Ilićeva dodajući da je po automatizmu reagovala veoma bučno kako bi prizvala prolaznike u pomoć.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Vikala sam iz sveg glasa: “Pusti me, pusti me”. Međutim, on se nije zaustavio. Zavrnuo mi je ruku iza leđa i doveo u najneprijatniji mogući položaj. Samo je kroz zube siktao: “Prekini da se dereš, ućuti”. Znate, videla sam svašta, i policijske racije, bila sam u Srbiji u vreme rata, ali da me muškarac ovako zlostavlja nikad nisam doživela. I to još policajac… – objasnila je Ilićeva naglašavajući da su se policajci poslužili najpodmuklijom strategijom okrivivši ih za prelazak ulice na crveno.

U policiji, prema pisanju “Informera” nisu imali komentar na slučaj Bojane Ilić, ali su je pozvali daprijavi incident kako bi unutrašnja kontrola imala materijal za istragu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u