Društvo

POLA GODINE OD UBISTVA PEVAČICE Suprug: Zubima bih odvukao ubicu u policiju, ta ZVER MORA BITI KAŽNJENA

Objavljeno: 01.10.2016 | 10:31Izvor: Blic

Od drugog aprila, kada je Jelena ubijena, život nam je obojen u crno, kaže Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice čije ubistvo je još pod velom tajne.

Porodica monstruozno ubijene pevačice Jelene Krsmanović (33) održaće danas na groblju "Zbeg" šestomesečni pomen od njenog ubistva.

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice, za "Blic" je ispričao kroz šta sve prolazi u poslednjih šest meseci.

- Kako vreme prolazi, sve nam je teže. Teško mi je da počnem da radim, jer mi nedostaje Jeca. Zajedno smo bili u poslu, sve me asocira na nju - kaže Zoran Marjanović.

Kako priča, Jelenina majka Zorica Krsmanović je u teškom zdravstvenom stanju i do juče je bila zbrinuta na VMA, odakle je puštena da bi prisustvovala pomenu. Prognoze lekara su loše, te se cela porodica Marjanović moli za njen oporavak.

- Bog neka joj pomogne da pregura to kroz šta prolazi. Jelenina i moja ćerka Jana je mnogo vezana za Zoricu. Ne daj bože da i nju izgubimo, ne znam kako bi dete to podnelo - pita se Zoran.

Jelena Marjanović
Foto: Fejsbuk / RAS SrbijaJelena Marjanović

On dodaje da mu je Zorica, kada ju je posetio u bolnici, rekla da živi za to da pronađu Jeleninog ubicu.

- Za to živi i cela moja porodica, a možda najviše na svetu mislim da je meni stalo do toga. Ne samo zbog monstruoznog zločina, ne samo zbog nenadoknadivog gubitka voljene osobe, već i zbog toga što se desilo posle toga. Milion brutalnih laži i neistina o mojoj porodici. Ako neko želi da ta zver bude privedena pravdi, to sam ja - ističe Zoran.

On dodaje da su gluposti priče da on zna ko je ubio njegovu suprugu.

- Da znam ko je ubica, ja bih ga zubima odvukao u policiju. Da postoji bilo kakva sumnja ili nešto, ne bih čekao ni sekund - priča Zoran.

Sa policijom porodice Marjanović i Krsmanović imaju saradnju 24 sata, te se često sastaju sa inspektorima zarad konsultacija.

- Šta god da je potrebno policiji, mi smo tu. Posle saslušanja, bili smo u Upravi policije nekoliko puta. U saradnji sa policijom pročešljali smo sve do najsitnijih detalja i vraćali se na taj drugi april - objašnjava Zoran Marjanović.

Muž ubijene pevačice kaže da je protekle nedelje posetio Institut za mentalno zdravlje "zbog svega što mu se događa".

- Nadam se da sam još normalan. Pod lekovima smo za smirenje, jer stresovi neprestano traju - kaže on.

Zoran Marjanović nije želeo da priča o detaljima istrage.

- Što se policije tiče, oni su svetla tačka u ovoj muci. Verujem im sto odsto, a pitanje je vremena kada će uhapsiti ubicu - kaže on.

Jelenina poslednja pesma

- Mnogo mi je teško da se vratim u posao, ali moram poslovi moraju da se završe - priča Zoran Marjanović.

On kaže da još nema snage da završi Jeleninu poslednju pesmu, a kada čuje njen glas, suze mu naviru na oči.

- Uspem samo da čujem strofu, dalje ne mogu. Potrudiću se da posle pomena završim tu pesmu, jer je ona velika uspomena na Jelenu. Ona je to otpevala veče pre ubistva, pa zato i nemam otpevanu drugu strofu. Ostaviću sve tako kako je otpevala... strofa, refren - objašnjava Zoran.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u