Društvo

Pogrešni razlozi za ostavljanje nekoga

Objavljeno: 21.07.2014 | 18:37Izvor: medio.rs

Nažalost, ne postoji tako nešto kao savršen dečko • Suditi nekoga na temelju njegove financijske situacije, jedno je od onih ponašaja koje ne treba kopirati.

Postoje opravdani razlozi za prekid i oni koji to definitivno nisu. 

1. On nije savršen 

Nažalost, ne postoji tako nešto kao savršen dečko. Svaki primerak je drugačiji i svaki ima svoj način pokazivanja da mu je stalo, što bi drugim rečima značilo kako on nipošto ne zaslužuje epitet lošeg dečka, ako ne ljubi svaki pedalj tla po kojem hodaš. Ryan Gosling je u "Notebooku" to radio, jer je tako pisalo u scenariju. 

2. Ti nisi centar njegovog sveta 

On ima život i izvan vaše veze. Od nečeg mora živeti (posao) i s nekim mora raditi sve ono što ne može s tobom, poput gledanja tekmi i komentarisanja drugih žena (prijatelji). To ili moraš prihvatiti ili nisi za vezu. 

3. Tvoji prijatelji misle da nije za tebe 

Tu ne spadaju ozbiljne stvari poput ljubomore, manipulacije ili nasilja, već sve one male stvari, zbog kojih se on ne sviđa tvojim prijateljima. No, ono što je najvažnije jest da ti bolje od svih njih znaš kakav je on i tebi se sviđa baš takav kakav je. Ako su pravi prijatelji, naučit će ga već nekako prihvatiti. 

4. Ponašanje pred drugima 

Neki ljudi ne vole javno iskazivanje ljubavi. Ako je on jedan od takvih, to ne znači da te ne voli. I tako je bitnije kako te tretira kad drugi nisu u blizini. Dokle god je dobar i čini te sretnom, to je dečko koji se čuva. 

5. Nema novaca 

Život je težak i mnogi nisu takvi sretnici da se rađaju sa zlatnom žlicom u ustima. Suditi nekoga na temelju njegove financijske situacije, jedno je od onih ponašanja koje ne treba kopirati. Sasvim je druga stvar, ako je on lenj i nemotivisan

Izvor: index.hr


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u