Društvo

PERVERZIJE KAKVE SRBIJA NIJE VIDELA: Žurka voajera, svingera, sado-mazo... Svi na jednom mestu

Objavljeno: 22.04.2017 | 14:44Izvor: Kurir

U Beogradu, nedaleko od školskih ustanova, prvi put zajedno su svingeri, voajeri, ljubitelji sado-mazo seksa, a za svoje bahanalije koristiće krst i giljotinu

Voajeri, svingeri, pobornici sado-mazo seksa i ostali fetišisti okupiće se na velikoj žurki koja se organizuje danas na Novom Beogradu. Svi seksualni ekscentrici prvi put će biti na jednom mestu.

Društvene mreže preplavio je poziv za „Seksualno liberalnu žurku“, koja će ovu beogradsku opštinu pretvoriti u pravo stecište bluda i razvrata. Tu će svi koji imaju perverzne fantazije moći da ih ispune, a na raspolaganju su i raznorazni rekviziti, među kojima su striptiz-šipka, džakuzi, krst i giljotina. Ova fešta se održava između dve škole u blizini Geneksove kule.
- Muka ti je od balkanskih stereotipa, zatvorenosti, laži i osuđivanja? Smatraš da si liberalna, širokoumna i seksualno zrela osoba? Onda je ovo žurka za tebe! - stoji na pozivnici.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Klub u kojem će se žurka održati ima više prostorija tematski prilagođenih seksualnim nastranostima.
- U Srbiji se organizovalo više fetišističkih ili svingerskih žurki, ali ova je jedinstvena jer okuplja ljude najrazličitijih ukusa. Gosti žurke biće u prilici da učestvuju u trojkama, da se priključe grupnom seksu ili da ispolje svoje opsesije sa stopalima ili sado-mazo seksom - kaže organizator žurke Miloš Koprivica:
- Žurke koje su se organizovale do sada su bile privatne i na njih su dolazili imućniji ljudi. Nama je cilj da ovaj vid zabave približimo i običnim ljudima.

Ističe da je interesovanje veliko:
- Neki vole da imaju seks pored para koji već ima odnos, ali ipak najčešća fantazija je seks utroje. Ima i onih koji vole da gledaju svog partnera kako ima seks s nepoznatom osobom i tako nauče šta on voli. Mnogi brakovi su spaseni na ovaj način.

Psihoterapeut Zoran Milivojević kaže da je iz moderne psihoterapije ukinut termin „normalnost“ i da je danas sve prihvatljivo dok god se svi učesnici slažu i dok nema žrtava.
- Neki na ovakve žurke idu da bi ispunili fetiše, ali mnogi idu iz radoznalosti. Verovatno će i na ovoj žurki biti više onih koji su došli da vide o čemu se tu radi, a predstaviće se kao voajeri.

Protojerej Kalezić
Sve vrednosti bačene na pod

Protojerej stavrofor Dimitrije Kalezić kaže za Kurir da u ovakvim aktivnostima nema ništa ljudsko i da je današnji čovek u velikoj krizi kad ima želju da se angažuje u intimne odnose na ovakav način.
- U moderno doba neki su izbrisali sve postojeće norme, etičke i moralne principe. Pobrkali su stvari i sve ljudske vrednosti bacili pod noge. Ono što me brine jeste gde je tu kraj. Šta će novo izmisliti za, recimo, deset godina?!

Saveti
PRAVILA ŽURKE

sredite higijenu
ponesite kondome
ukoliko želite da budete anonimni, možete poneti svoju masku, ili uzeti masku na ulazu (depozit 500 dinara)
pristupajte drugim ljudima otvoreno i druželjubivo, ostalo će spontano doći ukoliko treba
poštujte ukoliko vas neko u nečemu odbije, ne navaljujte
uglavnom se na ovakvim žurkama ljudi ponašaju kulturnije nego u nekim kafanama, opustite se
ne preterujte s alkoholom ukoliko želite da imate seksualnu aktivnost kao muškarac


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u