Društvo

Ovo su ljudi koji su otkrili ubicu Luke Jovanovića!

Objavljeno: 20.08.2014 | 10:00Izvor: Telegraf.rs

Istragu je vodila beogradska policija zajedno sa pripadnicima Uprave kriminalističke policije i Interpola

Potraga za bahatim vozačem Markom Milićevim, koji je, kako se sumnja, 25. jula vozeći “mini kantrimen” udario Luku Jovanovića (21) trajala je 24 dana.

Istragu je vodila beogradska policija zajedno sa pripadnicima Uprave kriminalističke policije i Interpola. Više od sto operativaca MUP-a danonoćno je bilo angažovano na rasvetljavanju slučaja.

Policija je pregledala oko stotinu “mini kantrimena”, saslušala sve vlasnike ovih automobila, otvorila više stotina garaža u kojima bi mogao da bude sporni automobil, a pregledano je i nekoliko sati snimljenog materijala, prenosi “Blic”.

Foto: Telegraf, MUP Srbije

Foto: Telegraf, MUP Srbije

Saslušano je više stotina svedoka koji su kobne noći bili na ili u blizini beogradskih splavova, na kojima se pretpostavljalo da je bio i vozač “automobila smrti”, a pregledani su i signali mobilnih telefona koji su se u noći između 24. i 25. jula nalazili u okolini mesta na kojem je nastradao Luka Jovanović.

Višenedeljna potraga urodila je plodom. Na konferenciji za medije na kojoj je saopšteno da je glavni osumnjičeni za ubistvo mladića Marko Milićev (33), uz ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića stajao je čitav tim MUP koji je rukovodio istragom.

Među njima su Ivan Ristić (prvi sleva na fotografiji), šef kabineta ministra policije, Veselin Milić (odmah do Stefanovića, sa leve strane) načelnik Beogradske policije, Nebojša Marković (drugi sa desne strane) načelnik UKP beograske policije, kao i Dijana Hrkalović, zamenica šefa kabineta ministra policije.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u