Društvo

OVO JE TRENUTAK PRED TRAGEDIJU: Došlo je do koškanja, a ubica se vratio i udarao taksistu!

Objavljeno: 25.08.2016 | 18:34Izvor: Kurir

KRAGUJEVAC - Kragujevački taksista Branislav Đukić zvani Đuka (66) umro je u sredu, tačno u 22.11, kod broja 266 u Ulici Dr Jovana Ristića, nakon što ga je brutalno pretukao sugrađanin Nikola D. (34) koga je prethodno dovezao na željenu adresu!

Osumnjičeni za ubistvo uhapšen je samo nekoliko sati posle događaja koji je šokirao Kragujevčane.

- Po našim dosadašnjim saznanjima, osumnjičeni je odbio da plati vožnju i uz svađu sa taksistom počeo da izlazi iz automobila „punto“. Na snimku sigurnosne kamere u obližnjoj menjačnici vidi se kako je taksista pokušao da zadrži putnika povlačeći ga za jaknu, dok se ovaj otimao. Nikola se potom vratio u automobil i počeo pesnicama da udara Đukića u glavu i telo. To je trajalo nekoliko sekundi. Osumnjičeni je zatim izašao iz automobila, Đukić je klonuo i u besvesnom stanju spalo mu je stopalo noge sa kočnice, zbog čega je „punto“ nekontrolisano krenuo nizbrdo i posle dvadesetak metara se zakucao u rashladnu vitrinu za sladoled ispred trafike na suprotnoj strani ulice, kaže Kurirov izvor iz istrage.

Prema saznanjima Kurira, jedan od prolaznika video je kako je automobil udario u frižider. Pomislio je da je reč o udesu, pa je pozvao saobraćajnu policiju. Međutim, kada su stigli, saobraćajci su na beživotnom telu taksiste videli brojne povrede i shvatili da rane nisu posledica nezgode...

Nikola je pre toga otišao sa lica mesta, ali se posle nekog vremena, dok je trajao uviđaj, vratio i čak raspitivao kod policajaca šta se dogodilo.

Prema nezvaničnim informacijama, neko od očevidaca incidenta ga je prepoznao i ukazao policajcima da je to napadač na taksistu, posle čega je klupko počelo da se odmotava...


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u