Društvo

Ovo je najmorbidniji Fejsbuk profil u Srbiji!

Objavljeno: 26.01.2015 | 16:38Izvor: Telegraf.rs

Ispod slike zagrljenog para stoji epitaf: "Hvala svakom ko nas se seti, i na naš grob svrati, neka mu bog samo dobrim vrati". Nije poznato da li je ovo nečija morbidna šala, ili je u pitanju autentičan profil na ovoj mreži

Već smo navikli da se na društvenoj mreži Fejsbuk može videti sve i svašta, ali je profil koji se poslednjih nekoliko dana “šeruje” sa morbidnom fotografijom sredovečne Ljiljane M. koja stoji na grobu najverovatnije svog supruga –  prešao sve granice.

Na samom spomeniku je slika zagrljenog para a ispod je uklesan epitaf: “Hvala svakom ko nas se seti, i na naš grob svrati, neka mu bog samo dobrim vrati”.

Naime, društvena mreža Fejsbuk služi najvećem broju korisnika isključivo za zabavu, ali po svemu sudeći ima onih koji smatraju da i mesta kao što su groblja i spomenici mogu da se koriste kao oblik prezentacije na internetu, pa makar bilo i u šali.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Nije poznato da li je ovo nečija morbidna šala, ili je u pitanju autentičan profil na ovoj mreži. Iako smo kontaktirali osnivača ovog profila, nismo dobili odgovore, pa nismo uspeli da saznamo nešto više o ovoj morbidnoj stranici.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u