Društvo

OVO JE MARKOV KUM: On je uništio sve tragove Lukinog ubistva na mostu!

Objavljeno: 30.08.2014 | 20:29Izvor: Kurir

To je čovek sa kojim smo se srele posle nesreće, izjavile dve osumnjičene u CZ

BEOGRAD - Tamara Bogdanović i Milica Novaković, devojke koje su bile u automobilu „mini-kantrimen“, kojim je pregažen Luka Jovanović (21) na Brankovom mostu, prepoznale su juče u prostorijama Centralnog zatvora Bratislava Vesovića, kuma osumnjičenog Marka Milićeva.
- Sigurna sam, to je čovek sa kojim smo se sastali posle nesreće - rekla je najpre Tamara, a za njom je isto ponovila i Milica Novaković.

Milićev u bekstvu

Saputnice Marka Milićeva iz „kantrimena“, kao i njegov kum Bratislav Vesović, podsetimo, sumnjiče se za pomaganje počiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Oni su uhapšeni 18. avgusta i od tada su u pritvoru, kao i Dana Manevski, Bojana Petrović, zatim Nikola Lepen i taksista Saša Janković, koji je pomagače prevezao do Zvezdare. Jedini koji još izmiče poteri je vozač „kantrimena“ Milićev, koji je najverovatnije utočište pronašao u Kini.


- Tamara Bogdanović i Milica Novaković su od hapšenja 18. avgusta, pa sve do pre dva dana tvrdile da ne poznaju Milićevljevog kuma Vesovića. Međutim, na novom saslušanju pred tužiocem, tokom kog su odlučile da „otvore dušu“, one su priznale da poznaju ovog mladića i prepoznale ga na fotografijama. Juče su se, prvi put otkako su pritvoreni, ponovo susrele „oči u oči“ sa njim i ponovile bez dileme da je to čovek koji je došao da Milićevu „pomogne“ da sakrije tragove posle nesreće na Brankovom mostu - kaže izvor Kurira.

Još ništa od nagodbe

Kako Kurir nezvanično saznaje, Treće osnovno tužilaštvo još nije zvanično ponudilo visinu kazne kućnog zatvora za osumnjičene ukoliko prihvate sporazum o priznanju krivice. Prema našim saznanjima, osumnjičene zasad nisu raspoložene da prihvate kućni zatvor.
- Nadaju se da će krivično delo koje im se stavlja na teret da bude prekvalifikovano u blaže, pa da uopšte neće morati da služe kaznu - dodaje izvor iz istrage.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u