Društvo

Ovde je BMW smrti izleteo s puta i upao u Dunav

Objavljeno: 24.11.2014 | 11:04Izvor: Telegraf.rs

Ekipa Telegrafa vam prikazuje putanju kojom je BMW smrti izleteo s puta i upao u Dunav kada su život izgubili Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20).

Nakon stravične nesreće u kojoj su 21. novembra život izgubili Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) pošto je automobil marke BMW uleteo u Dunav kod Ada huje, vozaču Dušanu Jovanoviću (19) određen je pritvor do 30 dana.

Ekipa Telegrafa vam prikazuje putanju kojom je BMW smrti izleteo s puta i upao u Dunav, podsećajući šta je o putu kojim se kretao kobne noći ispričao mladić koji je upravljao vozilom.

ISPOVEST UPLAKANOG VOZAČA BMW-A SMRTI: Ne znam kako ću na duši nositi smrt mojih prijatelja

- Bili smo u jednom klubu na Dorćolu. Tačno je da smo svi popili po koju čašicu alkohola, ali ne i da smo bili mortus pijani. Drogu nismo koristili. Konkretno, sećam se da sam popio tri do četiri rakije – ispričao je Jovanović tužiocu, i dodao da je vozio Višnjičkom ulicom i skrenuo ka Dunavskom keju, kao i da mu je put kojim je vozio bio potpuno nepoznat.

Odjednom sam se našao u Dunavu i nisam stigao ni da kočim. Tada je nastao haos – ispričao je Jovanović tužiocu.

Printskrin: Google Street View

Printskrin: Google Street View

Jovanović je saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu koje je predložilo pritvor, a koji mu je odredio sudija za prethodni postupak Višeg suda. Njegovo saslušanje trajalo je kratko, posle čega je prebačen u Centralni zatvor. On se sumnjiči da je pod dejstvom alkohola, vozeći bez dozvole, neprilagođenom brzinom sleteo automobilom u Dunav.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u