Društvo

OVAKO JE ĐOŠA GOVORIO O SVOM DETINJSTVU: Zvali su me Bogče, bio sam štetan mali

Objavljeno: 30.06.2017 | 16:39Izvor: Kurir

Iznenadna smrt Bogoljuba Mitića Ðoše potresla je njegovu porodicu, prijatelje, kolege i poštovaoce. Glumac i komičar nije skidao osmeh s lica, i u javnosti i na televiziji. Prisećajući se detinjstva, Ðoša je nedavno otkrio anegdote koje je malo ko znao.

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVAFOTO: PRIVATNA ARHIVA

- Mali Bogče, majka me je zvala Bogče, bio sam štetan mali. Do nekih tinejdžerskih dana bio sam izuzetno zanimljiv za komšiluk, dobro je što me neko nije obesio. Nisam bio bucko, bio sam mnogo mršav - ispričao je glumac u jednom od intervjua.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

- Uvek! Gledam, i moja mlađa ćerka Olga, kada se budi, smeje se i peva. Na mene je povukla, i ja sam takav od ujutro. Ne znam da se mrštim i ljutim, i kada se to desi, gledam da budem sam da ne bih druge ugrozio. Ne volim da se ljutim, ni da se svađam. Volim kad su svi raspoloženi i nasmejani.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Anegdota sa snimanja „Porodičnog blaga“

FOTO: PRINTSCREEN

Nisam bio lepši ni na svojoj svadbi

Jelena Čvorović, koja je glumila Ðošinu suprugu u seriji „Porodično blago“, otkrila nam je anegdotu sa snimanja.

- Na našem venčanju sam ga pogledala i rekla: „Pobogu, čoveče, na šta ličiš?“, a on mi kaže: „Ćuti, sestro, nisam bio lepši ni na svom venčanju“ - ispričala nam je glumica, koja će uvek pamtiti Ðošu po osmehu:

- Bilo je prase na našem venčanju. Ceo dan smo snimali, pa smo bili gladni. S obzirom na to da ja volim repić i uši, Ðoša mi je rekao: „Dođi ovamo“ i odlomio mi je jedno uvo i repić. Kada je ugledao oskrnavljen rekvizit, reditelj je šokirano uzviknuo: „Šta je ovo?“ Prase je trebalo da bude izneto, kao što srpski običaji nalažu, s jabukom u ustima. Morali su da naruče novo prase, a nikada nisu saznali ko je pojeo ono prvo, a i ne bi verovali da su glavni glumci to uradili!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u