Društvo

OVAKO CRNA UDOVICA UBIJA LJUBAVNIKE: Pre sedam dana pretila Milanu da će mu doći glave!

Objavljeno: 19.10.2014 | 12:10Izvor: Kurir

Posle jedne svađe Jasmina Cvetković (37) zapretila Milanu Tomoviću (38) da će ga s..njati, ali on je nije shvatio ozbiljno, rekao Vladimir Cvetković, jedini očevidac zločina na Miljakovcu

BEOGRAD - Jasmina je zgrabila nož iz kuhinje i zabila ga Milanu direktno u srce, a onda je rekla: „Ja sam ga ubila, zovi odmah Hitnu pomoć!“ Ona mu je pre sedam dana, posle jedne svađe, pretila da će ga ubiti, ali Milan to nije shvatio ozbiljno!

Udario je stolicom

Ovo je za Kurir ispričao Vladimir Petrović (52), jedini svedok drame koja se u četvrtak dešavala u njegovom stanu na Miljakovcu, gde je Jasmina Cvetković (37), koja je sedam godina robijala zbog ubistva verenika Aleksandra Paunovića, nasmrt izbola svog dečka Milana Tomovića (38).

Vladimir kaže da su se u četvrtak Jasmina i Milan našli na autobuskoj stanici.

- Ušli su moj stan svađajući se. U početku nisam hteo da se mešam u njihovu raspravu, ali sam u jednom trenutku čuo udarce. Milan je valjda udario Jasminu stolicom, koja je pukla. Viknuo sam im da se smire i iz sobe ušao u hodnik stana. Tamo sam video krv po zidu, tepihu i vratima. Milan se držao za srce, krv mu je šikljala niz ruku. Jasmina je spustila nož, a Milan je uspeo da ode do sobe. Tamo je legao na krevet i umro - ispričao je Vladimir.

On dodaje da Milan reč nije rekao.

- Samo je sklopio oči, i to je bio kraj... Imao je nekoliko uboda po telu, ali mislim da je taj prvi udarac u srce bio koban - očajan je Vladimir.

Kako kaže, Milan i Jasmina su bili osam meseci u vezi i stalno su se svađali i tukli.

- Sto puta su raskidali i sto puta se mirili. Posvađaju se na krv i nož, ona ode u Vranić i ne čuju se nekoliko sati. Onda ga pozove, pa pričaju satima i pomire se. Milan je govorio da je voli i da ne može bez nje - objašnjava Vladimir.

Naš sagovornik kaže da je Milan znao da je njegova devojka robijala zbog ubistva.

- Njemu to nije smetalo. Nije ni slutio da će i on tako završiti - priča Vladimir.

Pustio sam je u stan

On dodaje da mu je žao što mu je dobar drug ubijen.

- Ne znam kako Milanovom ocu da objasnim zašto sam tu ludaču pustio u stan. Primio sam je iz najbolje namere. U četvrtak me pozvala iz Vranića i zamolila me da prespava kod mene jer ujutru mora kod lekara - rekao je Vladimir.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u