Društvo

Ovaj SRBIN je preko noći postao MILIONER, a kada pročitate kako, uradićete isto što i on!

Objavljeno: 02.09.2015 | 22:28Izvor: Telegraf.rs

Predrag Milojković (48) iz Drenovca kod Paraćina je svako veče nakon posla radio nešto zbog čega se kasnije, ispostavilo se, obogatio

Jamski kopač u Senjskom Rudniku, 48. godišnji Predrag Milojković iz Drenovca kod Paraćina, saznao je da je rođen pod srećnom zvezdom tek kad je u sinoć, u ponoć, iz druge smene došao kući.

Zet mu je saopštio da je upravo dobio glavnu nagradu u velikojFrikom nagradnoj igri – robni vaučer u iznosu od pet miliona dinara.

- Odmah sam zvao kol centar. Potvrdili su i rekli da treba da sačekam da se objave zvanično imena dobitnika – kaže ovaj neviđeni srećnik, koji dodaje da ne sumnja da je baš on izvučen.

Tvrdi da je nagrada došla u pravo vreme i u prave ruke. Ima četvoro dece. Od tri udate ćerke ima petoro unučadi, dok sin-jedinac pohađa prvi razred srednje kulinarske škole u Vrnjačkoj Banji.

Foto: Promo

Foto: Promo

– Radim u Senjskom Rudniku i svakog dana putujem iz Popovca autobusom. Dok čekam na prevoz da se vratim kući, svakodnevno kupujem Frikomov sladoled u seoskoj prodavnici. Kupim “kapri“ ili “čoko moko“ i sladim se. Naravno, pogledam ima li dobitka na štapiću. Kako ih nije bilo, nedobitne štapiće sam čuvao i poslao pedesetak koverti sa njima. Ubacio sam ih u kutiju u “Unikredit“ banci u Paraćinu – objašnjava Milojković kako se dogodilo da učestvuje u nagradnoj igri.

Koverte je slao na ime sina, unučića i na svoje, ali se ispostavilo da je baš on rođen “pod srećnom zvezdom“ iako se nagradama nije nadao. Čak nije ni znao da je baš u utorak javno izvlačenje na Zemunskom keju.

– Kad dobijem vaučer, odlučiću kako ćemo novac da trošimo. Ima nas, potrošiće se. A sladoled ću, naravno, i dalje da kupujem i jedem –  rekao nam je ovaj vredni rudar koji je, osim uglja, neplanirano iskopao i glavnu Frikomovu nagradu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u