Društvo

OVA ŽENA JE PRVA OSUĐENA PEDOFILKA U SRBIJI: Zavela ćerku najbolje drugarice!

Objavljeno: 28.08.2016 | 10:21Izvor: Telegraf.rs

Prva žena pedofil je osuđena, jer je u više navrata seksualno zlostavljala maloletnu devojčicu od 12 godina, inače ćerku svoje drugarice

Opštinski sud u Obrenovcu zabeležio je pre nekoliko godina nesvakidašnji slučaj ženskepedofilije, kada je Č. M. osuđena zbog nedozvoljenih polnih radnji i seksualnog zlostavljanjamaloletne devojčice (12), ali je taj slučaj nekako uspeo da ostane izvan pažnje javnosti, prenosi Kurir.

Međutim, zbog specifičnosti samog slučaja, pravosnažna presuda prvoj ženi pedofilu objavljena je tada čak i u sudskom biltenu, ali je i pored toga slučaj uspeo da ostane zataškan.

Prva žena pedofil je osuđena jer je u više navrata seksualno zlostavljala maloletnu devojčicu od 12 godina, inaće ćerku svoje drugarice. Ona je bila čest gost u kući u kojoj je dovojčica živela i poverenje koje je uživala je iskoristila da dolazi i kada je devojčica sama. Veštom manipulacijom koja je odlika svih pedofila uspela je da pređe granicu i da devojčicu natera na seksualne radnje, koje su kasnije do detalja opisane u optužnici, saznaje Kurir.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Devojčica nije dugo nikome govorila šta se dešava, dok roditelji nisu primetili promenu u njenom ponašanju, a i u školi je tada prilično popustila.  To je roditeljima bio signal da se sa devojčicom nešto zbiva i posle dugih razgovora ona je priznala da je Č. M. zlostavlja, nakon čega su roditelji odmah alarmirali policiju.

Č. M. je priznala seksualne radnje koje su joj se stavljale na teret odmah nakon hapšenja, ali je tvrdila da devojčicu nije primoravala ni na šta, već je rekla da su njih dve u ljubavnoj vezi.

Kako je zakon kažnjavao seksulni odnos sa osobama mlađim od 14 godina, u ceo slučaj se odmah uključio i javni tužilac, pa je pedofilka odmah nakon istrage izvedena pred sudiju.

Foto: Profimedia/Caia Image

Foto: Profimedia/Caia Image

Šok je usledio kada je tokom suđenja saslušana i maloletna žrtva, koja je tada izjavila da je Č. M. njena ljubavna partnerka i da je njihov odnos zasnovan na dobrovoljnoj bazi.

I pored toga, predsedavajući sudija je u obrazloženju osuđujuće presude naveo:

- Kriva je jer je kao odrasla uračunljiva osoba iskoristila mladost i maloletnost svoje žrtve – navodi se, između ostalog, u presudi kojom je M.Č. osuđena na zatvor, što su nakon žalbenog postupka potvrdile i više sudske instance.

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u