Društvo

OVA SLIKA SRPSKE VOJSKE ZAPALILA JE INTERNET: Srbi marširaju Crvenim trgom, dok PUTINOVI SPECIJALCI spavaju!

Objavljeno: 05.05.2015 | 16:12Izvor: Telegraf.rs

Srpski vojnici koji će marširati Crvenim trgom svoj nastup uvežbavaju i tokom noći, a fotografija vežbe gardista postala je hit na društvenim mrežama

Pripadnici Vojske Srbije koji će učestvovati na vojnoj paradi u Moskvi doputovali su u Rusiju i već su krenuli da uvežbavaju marš po Crvenom trgu, a odmah su pažnju svih prisutnih, a fotografija njihovog strojevog koraka zapalila je internet!

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Ruske Federacije postavljena je fotografija srpskih gardista koji svoj nastup na vojnoj paradi u Moskvi uvežbavaju čak i po mrklom mraku, a ova slika postala je pravi hit na internetu i društvenim mrežema.

SRPSKI VOJNICI SA TRI PRSTA ZAPALILI INTERNET: Evo kako će MARŠIRATI Crvenim trgom i šta su poručili PUTINU! (FOTO)

Čim su se srpski vojnici pojavili na Crvenom trgu odmah su privukli pažnju svih prisutnih, a skoro svi ruski vojnici poželeli su da se slikaju sa dve gardistkinje Vojske Srbije!

Foto: Fejsbuk / Росси́я - Российская Федерация - Russia

Foto: Fejsbuk / Росси́я – Российская Федерация – Russia

OVA SRPSKA GARDISTKINJA ZALUDELA JE PUTINA: Evo kako je pripadnica Vojske Srbije OČARALA RUSE! (FOTO)

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin platiće sve troškove Vojske Srbije prilikom dolaska njenog ešalona u Moskvu na paradu povodom 70 godina od od pobede sovjetskog naroda u Velikom otadžbinskom ratu od 1941. do 1945. godine, saznaje Telegraf.rs, a na Crvenom trgu videće ešalon garde kojeg će činiti 73 mladića i dve devojke!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u