Društvo

OTREZNIO SE PA DOŠAO U POLICIJU: Predao se vozač koji je udario dečaka na pešačkom!

Objavljeno: 24.10.2014 | 17:15Izvor: Kurir

Dečak je povređen u trenutku kada je propisno, na zeleno svetlo, prelazio ulicu, a na njega je naleteo „jugo“ koji je prošao kroz crveno svetlo

PETROVARADIN - Novosađanin koji je u četvrtak u saobraćajnoj nezgodi, u Petrovardinu, automobilom udario 14-godišnjeg dečaka S. S. iz Petrovaradina, na pešačkom prelazu ispred Osnovne škole “Jovan Djučić” u Petrovaradinu, juče ujutru se prijavio policiji.

Dečak je povređen u trenutku kada je propisno, na zeleno svetlo, prelazio ulicu, a na njega je naleteo „jugo“ koji je prošao kroz crveno svetlo. Vozač je izašao iz automobila i peške pobegao sa lica mesta, a da nije pružio pomoć povređenom dečaku.

"Kod njega je juče oko 10 časova, u prostorijama Policijske uprave, alkotestiranjem je utvrđeno da osumnjičeni ima 0,15 mg/ml alkohola u organizmu", saopštila je novosadska policija, neželeći da  saopšte podatke o kom licu se radi, niti godine, niti odakle je čovek.

Međutim, kako je Kurir već pisao, prema tvrdnjavama očevidaca nesreće, radi se o čoveku od oko 45 godina, koji je te večeri kada je izašao iz kola bio u potpunom alkoholisanom stanju, jel se teturao i zato je i pobegao sa lica mesta.

Zbog sumnje da je izvršio krivična dela: teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćjanoj nezgodi, policija će protiv njega podneti krivičnu prijavu, u redovnom postupku.

U Dečijoj bolnici su nam potvrdili da je dečak S. S. zadobio frakturu glave i da ima povredu nadlaktne ključne kosti, te da je nakon ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u