Društvo

OTIŠAO DA POPRAVI AUTOMOBIL, ZATEKAO ŽENU SA ŠVALEROM: Od jačine udaraca saterao protezu u GRLO LJUBAVNIKU!

Objavljeno: 24.05.2016 | 09:13Izvor: Telegraf.rs

U momentu kada je došlo do obračuna između prevarenog muža i ljubavnika, "na mesto zločina" pristigao je još jedan automobil u kojem je bio par preljubnika i ubrzo su se saznale sve afere u ovom mestu, pa nije ni čudo što su ovih dana najposećeniji advokati i lekari

Lebane je ovih dana u centru pažnju jer se pročulo koliko žene u ovom mestu u Srbiji varaju svojemuževe, ali i zbog priča da su u poslednjih nekoliko nedelja nagrabusila tri švalera od strane prevarenih supruga.

- Toliko jako ga je udario da je čoveku saterao protezu za zube u grlo – kaže jedan od svedoka ovog događaja za beogradske medije i dodaje da je švaler završio u bolnici u Nišu, oporavio se ali ne i opametio, već je nastavio da ide po gradu i da se nabacuje ženama.

Slična situacija se dogodila i Jugoslavu T. (43) iz okoline Lebana, koji je na jednom od sporednih puteva u automobilu zatekao svoju suprugu sa ljubavnikom.

Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans

Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans

Naime, njega je prijatelj oko osam sati uveče pozvao da ide s njim kako bi mu pomogao da osposobi automobil koji je stao usred puta. Međutim, kada su stigli u šumarak na takozvanom “putu ljubavi” i kada je Jugoslav uspeo da otvori automobil, u licu se zacrveneo kao rak.

Predraga S. je uhvatio za vrat i počeo da ga davi, a kada je Jugoslavov prijatelj shvatio da se u automobilu nalazi njegova žena, brzo ju je izvukao iz auotomobila i pokušao da smiri situaciju.

Inače, ono što je interesantno, baš u momentu kada je došlo do obračuna između prevarenog muža i ljubavnika, “na mesto zločina” pristigao je još jedan automobil u kojem je bio par preljubnika i ubrzo su se saznale sve afere u ovom mestu, pa nije ni čudo što su ovih dana najposećeniji advokati i lekari. Uzimaju se lekarska uverenja, pišu tužbe, a moguće je da uskoro dođe i do prvog razvoda izazvanog novonastalom situacijom.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

– Bruka je pukla i sad se nema kud – kazao je jedan od meštana.

Lebane nije veliko mesto tako da se još uvek nije slegla prašina oko napada na Aleksandra S. (27) iz Bojnika. Naime, on se dogovorio s prijateljicom sa Fejsbuka da dođe u Lebane kako bi se videli. Tada su ga lopovi napali, pretukli i opljačkali.

Kada je nesrećni Aleksandar došao u Lebane u kafić u kojem se našao sa izvesnom Miljanom, ona ga je odvela u mrak gde su ga sa šipkama napala dva muškarca s fantomkama. Ubrzo su zajedno sa devojkom nestali, a policija je uspela da identifikuje dva muškarca koja su izvršila ovaj napad te su u izveštaju napisali da su S. K. (20) i V. P. (19) iz Leskovca oko osam sati uveče drvenom i metalnom palicom udarili više puta po telu Aleksandra koji je s povredama glave i tela završio u bolnici.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- S Miljanom sam se dopisivao dva meseca preko Fejsbuka. Dopali smo se jedno drugom. Pisala je da je razvedena i da s malim detetom živi u bedi. Moja je želja bila da joj finansijski pomognem jer inače svima u našem kraju pomažem. Iz Leskovca sam taksijem otišao na dogovoren sastanak kod jednog hotela. Umesto da odemo u kafić, povela me je u mračan kej i tu je nastala moja tragedija – ispričao je ovaj nesrećnik, koji je dva dana proveo u bolnici, policajcima.

Kako se kasnije ispostavilo, jedan od napadača je bio Miljanin nevenčani suprug, a oni su mu oteli torbu sa 208.400 dinara, dva zlatna lanca u vrednosti od 3.500 evra, tri mobilna telefona koja su u vrednosti oko 1.800 evra, bankovnu karticu i ličnu kartu, dok su mu jaknu skinuli i zpalili. Deo novca je policija vratila oštećenom, a prema rečima meštana Lebana, Aleksandar nije prvi koji je naseo na “tužnu priču” mlade majke.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u