Društvo

OTAC TIJANE JURIĆ OTKRIVA: Evo šta se u ZATVORU dešava ubici njegove ćerke! (FOTO)

Objavljeno: 26.07.2016 | 14:28Izvor: Telegraf.rs

Život jedne prekrasne devojčice ugasio se na monstruozan način... Njen dželat danas živi u zatvoru bolje od polovine stanovnika naše zemlje. Ima klimu, teretanu, TV... Kasapin igra igrice, trenira, gleda filmove

Na današnji dan, pre dve godine, malenom anđelu Tijani Jurić je brutalno oduzeo život Dragan Đurič (36) mesar iz Surčina. Ovaj slučaj je zavio celu Srbiju u crno i svakom roditelju ostavio gorčinu u ustima.

– Ubica mog deteta danas živi u zatvoru bolje od polovine stanovnika naše zemlje. Imaju klimu, teretanu, TV i sve mu je plaćeno. Ne samo da je to bolno za porodice žrtava nego je i sramotno – kaže otac ubijene Tijane.

Kasapin igra igrice, trenira, gleda filmove…

Nakon što je uhapšen Đuriću je dodeljeno mesec dana detaljnog posmatranja, odnosno, zdravstvenih, psihijatrijskih i bezbednosnih procena. Određen mui je individualni program postupanja, koji je isključio mogućnost dea sa nekim deli sobu.

Foto: Facebook/Dragan Djuric , infolink.rs

Foto: Facebook/Dragan Djuric , infolink.rs

On se nalazi se u ćeliji sam i u njoj ima kablovsku televiziju, toplu vodu, tuš-kabinu, čučavac. Uz radni sto sa dva mesta tu su i dva ormana i kreveta, a ima pravo i na korišćenje konzole sa igricama. Ima tri obroka. Buđenje je u 6.30 sati, a na spavanje odlaze u 21.30.

– Ima pravo na dvočasovnu šetnju dnevno i bavljenje sportskim aktivnostima tokom vikenda, ukoliko to želi. Njegovo psihičko stanje i držanje je vrlo korektno od dolaska u ovu ustanovu 28. oktobra. Ponaša se sasvim normalno, nije sklon incidentima i ne pokazuje znake depresije. Za sada nije imao posete članova porodice – ističe izvor.

Ali, da Dragan Đurić nije zadovoljna ni svim privilegijama koje su mu date, pokazuje i to da priprema zahtev za sud, kako bi mu se ponovilo suđenje, i kako bi u eventualnom novom postupku biooslobođen.

Foto: Facebook/Dragan Djuric

Foto: Facebook/Dragan Djuric

– Tražio je da mu se fotokopira sva potrebna dokumentacija koja mu je neophodna za podnošenje zahteva za ponavljanje postupka. To u pravosuđu predstavlja vanredni pravni lek – rekao je izvor za Telegraf.

Igor Jurić, otac pokojne Tijane, je prokometariao da se nada da do ponovnog suđenja neće doći.

– Advokat Dragana Đurića, očigledno, ponovo želi da bude u centru paćnje, ali mi verujemo u sud i nadamo se da do toga neće doći – rekao je Jurić

Ponovno suđenje i eventualno umanjenje kazne bi, prema mišljenjima mnogih, zaista bilo apsurdno. Igranje igrica, vežbanje, uživanje pod klimom i razne druge benefite, ubice i silovatelji sigurno ne zaslužuju, ali se na žalost i to dešava. Surovost i apsurdnost života nameste da su nam anđeli pod zemljom, a monstrumima ne fali ni dlaka sa glave.

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u