Društvo

Otac koji je ubio bebu u policiji pitao KAKO SU DECA?

Objavljeno: 22.02.2017 | 15:11Izvor: medio.rs

Dejan Krstičić (35), koji je nožem je u ponedeljak uveče izbo svoje blizance Nemanju i Danila stare tek 40 dana, još ne zna da je jedan sin preminuo posle njegovih uboda.

Kako nezvanično saznajemo, Dejana Krstičića je brat odveo u policijsku stanicu, a on navodno nije ni svestan šta je učino.

- Pitao je kao su deca. Imao je prekid filma. Rekli su mu da su deca dobro na šta je on odgovorio: Hvala Bogu - saznaje Pink.rs

Nemanja, koji nije preživeo napad pomahnitalog oca, sahranjen je u Štrpcu, gde se stravičan zločin i dogodio. Majka, Ana, nije prisustvovala sahrani jer se nalazi u bolnici u Nišu sa drugim detetom kome je otac naneo teške telesne povrede.

Prema saznanjima Pink.rs, Ana je i dalje u stanju šoka i pod stalnim lekarskim nadzorom. Nalazi se u Kliničkom centru u Nišu sa Danilom, kojeg je spasila smrti kada je njen suprug nasrnuo nožem na blizance stare samo 40 dana.

Majka za medije ne želi da govori o tragediji. Kako lekari navode, beba je danas dobro, počela je da uzima hranu i očekuje se da uskoro izađe iz bolnice.

Dragan Kuzmanović, Anin otac koji živi u okolnoj Brezovici kaže da je Nemanja sahranjen u prisustvu najuže porodice, Anine kao i Dejanove porodice.

Kako je dodao, u Dejana se u poslednje vreme uvukao strah. Postao je paranoičan i Ana je trebalo da ga vodi u Mitrovicu kod psihijatra na pregled i to samo dan, nakon što se zločin dogodio.

Nezapamćeni zločin dogodio se u ponedeljak oko 19 sati u porodičnom domu Krstičića u Štrpcu. 

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u