Društvo

OPUSTILI SE Maskarada u Skupštini!

Objavljeno: 20.07.2017 | 16:14Izvor: Alo!

Vrelo leto u Skupštini Srbije!

Čini se da su narodni poslanici odlučili da batale pravilnik o oblačenju, pa su juče na vanredno zasedanje, na čijem dnevnom redu je izbor zaštinika građana, članova Fiskalnog saveta Srbije i članova Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, došli odeveni kao za plažu.

Najveću pažnju prisutnih privukla je Aleksandra Jerkov, poslanica Demokratske stranke, koja je svoju liniju dovela do savršenstva. Zgodna poslanica je na sebi imala kratku crnu haljinu i bež sandale, što se umnogome kosi sa pravilnikom o oblačenju u parlamanetu.

Dijana VukomanovićDijana Vukomanović, Foto: Dejan Briza

Sandalama sa otvorenim prstima nije odolela ni poslanica Dijana Vukomanović, koja je u Skupštinu Srbije ušetala u plavom kostimu, sa bež sandalama i noktima nalakiranim u crveno. Možda je partijske boje promenila, ali čini se da joj je crvena i dalje bliska srcu.

Ni muškarci nisu preterano marili za kodeks oblačenja, pa su pojedinci batalili kravate, iako su obavezne na zasedanjima.

Muamer ZukorlićMuamer Zukorlić, Foto: Dejan Briza

Dok se većina njihovih kolega, i pored visoke temperature, na skupštinskom zasedanju pojavila odevena u skladu sa pravilnikom o oblačenju, poslanici Nemanja Šarović i Muamer Zukorlić su odlučili da prekrše kodeks.

Nemanja ŠarovićNemanja Šarović, Foto: Dejan Briza

Nemanja Šarović, poslanik radikala, batalio je i sako i kravatu, pa se na zasedanju pojavio u svetloj košulji s kratkim rukavima. Njegov kolega iz klupe i lider BDZ-a Muamer Zukorlić otišao je korak dalje, pa je kroz parlament defilovao u majici.

Inače, juče je narandžasta bila pravi hit u skupštini, pa su se mnoge narodne poslanice pojavile u skunjama i haljinama upravo u toj boji.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u