Društvo

OGORČEN Napustio SNS jer mu nisu zaposlili sina

Objavljeno: 01.08.2014 | 11:17Izvor: Blic

Gradski odbornik SNS Saša Vukašinović napustio je odbornički klub ove partije u Skupštini grada Šapca jer mu nisu, kako su obećali, zaposlili sina.

U pisanoj ostavci stoji da će Vukašinović u budućem radu gradskog parlamenta nastupati kao nezavisni odbornik.

Vukašinović kaže da se na ovaj korak odlučio jer nisu poštovani dogovori koje je imao sa SNS kad je kao odbornik URS-a prešao u ovu stranku.

- Samo obećavaju, a ništa ne rade. Obećali su mi posao za dete, ništa nisu učinili. Rekao sam im da ću mu ja davati platu, samo da negde radi, da stvori naviku, ali ništa. Na kraju sam iz tog dogovora izvukao deblji kraj, što je dovelo do toga da sam pred razvodom. Nisam jedini, mnogima su svašta obećali i ništa nisu ispunili - očajan je Vukašinović.

Ovaj odbornik kaže da šabački ogranak SNS ne funkcioniše kako bi trebalo.

- Ne zna se ko šta radi, svakodnevne su svađe, trvenja. Imamo petočlano povereništvo, a poverenici međusobno ne govore. Više od pet meseci nismo u stanju da konstituištemo gradski odbor, a neće ni biti oformljen uz ovakav haos u kojem se nalazi - objašnjava Vukašinović.

Gradski odbor SNS u Šapcu raspušten je u martu prošle godine. Imenovano je trojno povereništvo koje su činili Aleksandar Peranović, Tanja Radovanović i Aleksandar Martinović, da bi ga kasnije proširili sa još dva člana, Bobanom Birmančevićem i Aleksandrom Pajićem.

- Izašao sam iz stranke i odborničkog kluba SNS-a iz ličnih razloga, nemam nameru da pojačavam redove drugih stranaka, ostaću nezavisan odbornik - kategoričan je Vukašinović.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u