Društvo

OGLASIO SE MUŽ MISICE KOJA SE BORI SA RAKOM: Najmanje je bitno šta ja radim za MOJU ŽENU!

Objavljeno: 21.10.2016 | 10:29Izvor: Kurir

Suprug bivše misice Dijane Karić, koja se u protiv kancera, oglasio se na društvenoj mreži Instagram nakon što je priča o njegovoj nesebičnoj podršci bolesnoj supruzi dirnula mnoge. On je objavio sliku na svom profilu u opisu koje je napisao da nije važno šta on radi, već da je bitno samo kako se njegova supruga oseća.

"U svemu ovome je najmanje bitno šta ja radim za moju ženu. Najbitnija je njena borba protiv tog zla i njena snaga da pomogne drugima u istoj. A to ženo što te ja volim, ne trebaju novine da pišu o tome, bitno mi je samo da ti to znaš i osećas", napisao je Dijanin suprug u opisu fotografije koju je podelio sa pratiocima.

Dijana Karić, Foto: Printskrin/Instagram

Dijana je nedavno objavila video na Instagramu u kom je otkrila da se godinu dana bori sa invanzivnim kancerom materice. Veliku podršku pruža joj suprug Stefan Karić, a iz ljubav prema oboleloj supruzi rešio obrijao je glavu, nakon što je Dijana zbog hemioterapije ostala bez kose.

Stefan je takođe njen lik istetovirao na telu.

Dijana je pokrenula blog u kojem će pisati o borbi sa karcinomom. Za početak je objavila video snimak na Instagramu gde je priznala da boluje od raka.



Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u