Društvo

NOVI DETALJI ŠKOLSKOG SEKS SKANDALA! Profesor u Saobraćajnoj školi puštao učenicama skaradne snimke?!

Objavljeno: 28.07.2016 | 12:24Izvor: medio.rs

Posle izjava koje je profesor Blanuša davao za medije povodom ovog incidenta, u kojima Tamaru Marinković naziva psihički bolesnom devojkom, ona ga je na svom Instagram profilu nazvala "matorim dušebrižnim pedofilom, koji se hvali da može da ima koju hoće klinku za 50 evra, dok mu žena spava u drugoj sobi"

Profesor fizičkog vaspitanja u Saobraćajno-tehničkoj školi u Zemunu, Miroslav Blanuša, koga je bivša učenica Tamara Marinković u svom kontroverznom romanu “Trofej” optužila da je pedofilkoji je devojčicama za seks plaćao 50 evra, rekao je da će dozvoliti da ga javno razapnu kao Isusa Hrista, ako se bilo šta od navoda iz knjige o njemu ispostavi kako tačno.

On je rekao i da je se već obratio tužilaštvu i sudu i da će Marinkovićku za svaku izrečenu laž tužiti, a novac koji onda dobije će razdeliti Tiršovoj ili nekom domu za nezbrinutu decu.

– I dalje tvrdim da je ona nepismena i, evo, ako se ispostavi da je ona napisala sve to, dozvoljavam joj da mi stavi povodac i da me kao psa prošeta od Terazija do Slavije –kategoričan je Blanuša za jedan dnevni list.

Nakon izjava koje je profesor Blanuša davao za medije povodom ovog incidenta, u kojima Tamaru Marinković naziva psihički bolesnom devojkom, koja je proganjala profesore škole koju je pohađala,ona ga je na svom Instagram profilu napisala da je tužno što su u školi prekinuli odmor da bi proučavali njenu knjigu, a što su za odbranu te ustanove angažovali “matorog dušebrižnog pedofila, koji se javno hvali da može da ima koju hoće klinku za 50 evra, dok mu žena spava u drugoj sobi i koji je na spikerfon puštao učenicima snimke svojih skaradnih razgovora sa devojčicama”.

Profesor Blanuša tvrdi da mu medijski napisi i njene optužbe nisu narušile miran porodični život, niti karijeru uglednog profesora koju ima u toj ustanovi. Kaže da ima podršku i svojih učenika, koji ga poznaju kao najstrožeg, ali pravednog profesora, i koji su sigurni da on ništa u ovoj priči nije slagao.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u