Društvo

NOVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA: Peconi ranjen jer je štitio devojke!

Objavljeno: 24.03.2017 | 15:31Izvor: Kurir

Vlasnik TV Hepi Predrag Ranković sukobio se s biznismenom Željkom Rutovićem, koji je vređao devojke u njegovom društvu, posle svađe Rutović u njega iz pištolja ispalio nekoliko metaka i pobegao sa još dva napadača

BEOGRAD - Predrag Ranković Peconi (55), vlasnik televizije Hepi, ranjen je preksinoć u beogradskom hotelu „Prag“ jer je štitio devojke u svom društvu, koje je vređao biznismen Željko Rutović (54), saznaje Kurir.

Rutović, osumnjičen da je ispalio šest metaka na Peconija, u bekstvu je i policija traga za njim i još dvojicom napadača, dok je Ranković operisan i van je životne opasnosti.

Begunac... Željko Rutović sa suprugom MirjanomBegunac... Željko Rutović sa suprugom Mirjanom

Haos u hotelu

Kako saznajemo, karambol u hotelu „Prag“ izbio je u sredu oko 20 časova, kad je Rutović, navodno, devojke koje su sedele u Peconijevom društvu nazvao „silikonušama“.
- Za istim stolom sedeli su Peconi, Rutović, Srđan Milovanović, vlasnik TV Kopernikus i hotela „Prag“, biznismen Milo Đurašković, pevačica Tijana Radivojević, Jelena Jeja Stevanović, kao i Novica Kocić, vlasnik firme „Građevinar“ i Zvezdara teatra. Peconi i Rutović sedeli su na suprotnim stranama stola. Rutović je počeo da vređa devojke, na šta se Peconi pobunio - kaže naš izvor.

Opsada... Policija juče nije pronašla Rutovića u njegovoj vili na VoždovcuOpsada... Policija juče nije pronašla Rutovića u njegovoj vili na Voždovcu

On kaže da je Željko Rutović navodno pitao Peconija: „Ko su ti ove silikonuše?“
- Ranković je najpre upozorio Rutovića da ne govori tako o damama, ali ovaj mu je poručio da se ne meša i nastavio sa uvredljivim opaskama. Rutović je sve više besneo i počeo da gađa Peconija čašama, flašama i stolicama. Nastao je opšti haos. Obezbeđenje oba biznismena bilo je u lokalu. Pokušali su da smire situaciju, ali to je bilo nemoguće - prepričava dramu naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Rutović je iz torbice izvukao pištolj i zapucao u Peconijevom pravcu.
- Ispalio mu je šest metaka u noge, a zatim napustio hotel. Devojke su bile vidno uznemirene i potresene. Držale su se za glavu i u neverici odmahivale - rekao je naš izvor.

Rutović nestao

Kako Kurir saznaje, policija traga za Željkom Rutovićem.
- Policija je juče, u potrazi za Rutovićem, pretresla njegovu vilu na Voždovcu. Upali su u dvorište, opasano zidovima, u kojem se nalaze tri luksuzne kuće. Pretresli su ih, ali Rutovića nisu našli - kaže naš izvor i dodaje da postoji mogućnost da su se Peconi i Rutović posvađali i zbog kupovine hotela i lokala.


Inspektori su i juče „češljali“ mesto napada.
- Krimi tehničari uzimali su otiske u separeu u kom je došlo do ranjavanja, a uzeti su i snimci sa sigurnosnih kamera - kaže naš sagovornik. Zaposleni u hotelu juče nisu želeli da komentarišu pucnjavu.

Inače, interesantno je da je na dan pucnjave Ministarstvo privrede poništilo prodaju 32,6 odsto akcija hotela „Prag“, koje su bile u vlasništvu državnog Registra akcija i udela, kompaniji „Kopernikus sistemi“. Firma je platila oko 5,2 evra po akciji, a njihova cena na tržištu hartija od vrednosti je porasla na 14 evra.

Ko je Željko Rutović

Jedan od aktera „Vidimo se u čitulji“
Željko Rutović je jedan od učesnika filma „Vidimo se u čitulji“, snimljenog 1994.
Tada se vodio kao član „zvezdarskog klana“
Jedan je od retkih živih učesnika tog dokumentarca
U jednom trenutku se povukao iz javnosti i posvetio biznisu i porodici
Vlasnik je hotela i lanaca gril lokala, i nikada nije osuđivan
U braku je s Mirjanom Božović, bivšom misicom i učesnicom „Farme“. S njom ima troje dece, a iz prvog braka ima još dve ćerke

Oporavak
IZGUBIO DOSTA KRVI

Predrag Ranković Peconi oporavlja se u Urgentnom centru nakon što je preksinoć operisan, a za nekoliko dana ga čeka još jedna operacija, i to krvnih sudova.
- On je stabilno, nije vitalno ugrožen, ali njegovo lečenje se nastavlja. Meci su mu izvađeni, ali izgubio je dosta krvi, zbog čega je još uvek na intenzivnoj nezi - kaže naš izvor upućen u slučaj.

Svedok... Jelena StevanovićSvedok... Jelena Stevanović

ZBOG NJIH SU LETELE STOLICE I PUCALO SE PO RESTORANU

JELENA: ČULA SAM PUCANJ

Jelena Jeja Stevanović, bivša devojka nekadašnjeg fudbalera Alberta Nađa, koga je optužila da ju je zlostavljao, rekla je za Kurir da nije bila u Peconijevom društvu.
- Tačno je da sam bila u hotelu kad se dogodio incident. Gospodina Rankovića ne poznajem, nisam bila s njim u društvu. Bila sam u drugom delu hotela i odjednom sam čula pucanj, pa sam sa drugaricama skočila i počela da trčim ka kuhinji. Ispitivali su me šta sam videla i čula, nisam mogla ništa da im kažem jer nisam bila u tom društvu. Veoma mi je neprijatno što sam u ovoj priči, jer s tim nemam nikakve veze.

TIJANA ČEST GOST KLUBOVA

Tijana Radivojević je pevačica iz mesta Vodanj kod Smedereva. Javnosti je postala poznata 2011, kad je nastupala u Vrnjačkoj Banji i otpevala pesmu „Minsko polje“. Na početku karijere tvrdila je da nema konkurenciju. Nije tajna da Radivojevićeva voli luksuzan život, da često putuje na atraktivne destinacije i da je čest posetilac beogradskih noćnih klubova. Svojevremeno se hvalila da je dobijala po 25.000 evra bakšiša od šeika, te da je kupovala haljine od 3.500 evra. Ona je juče bila nedostupna.

Drama... Tijana Radivojević

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u