Društvo

NOVE TUČE PO AUTOBUSIMA: Huligani udarili vozača, maltretirali putnike, pa uzeli volan u ruke!

Objavljeno: 01.02.2015 | 11:23Izvor: Telegraf.rs

- Jedan iz te grupe je čak na Zelenom Vencu pokušao da pokrene autobus tako što je seo za upravljač, ali u tome nije uspeo. Mladić je to pokušao dok se vozač prijavljivao otpravniku - navode iz Saobraćajnog sindikata o incidentima na linijama 704 i 706

Saobraćajni sindikat saopštio je da je tokom noći napadnut vozač gradskog saobraćajnog preduzeća na liniji 704. Grupa mladića maltretirala je putnike na liniji 706.

Napad na vozača desio se nešto pre ponoći, a napadu je prethodila saobraćajna nezgoda, navodi se u saopštenju i dodaje da je putničko vozilo sustiglo autobus, a zatim je nekoliko osoba napalo i udarilo vozača, prenosi Beta.

Huligani kamenovali dva gradska autobusa u Železniku

Drugi incident desio se na Zelenom vencu gde je oko pet časova ujutru grupa alkoholisanih mladića maltretirala putnike autobusa koji je saobraćao na liniji 706.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Foto: Tanjug/Rade Prelić

– Jedan iz te grupe je čak na Zelenom Vencu pokušao da pokrene autobus tako što je seo za upravljač, ali u tome nije uspeo. Mladić je to pokušao dok se vozač prijavljivao otpravniku – navode iz sindikata.

Autobus je zatim krenuo ka Batajnici, a kada ih je vozač Vladimir M. upozorio da prestanu sa agresivnim ponašanjem, nasrnuli su na njega, navodi se u saopštenju. Sindikat navodi da je uviđaji policija obavila u oba slučaja.

ŠVERC JE (NE) LEGALAN: Neplaćanje GSP karte nije prekršaj!

U saopštenju se podseća i da je pre sedam dana brutalno pretučen vozač autobusa u bloku 44 na liniji 45, a da počinioci još nisu identifikovani. Iz sindikata upozoravaju da je neophodno preduzeti nešto kako bi se zaštitilo saobraćajno osoblje.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u