Društvo

Nole je prasnuo u smeh kad me je video

Objavljeno: 28.07.2014 | 18:51Izvor: Blic

Mladić iz Borče je pljunuti najbolji teniser sveta.

Nenad Čokovan nedavno je upoznao Novaka Đokovića na snimanju reklame o slavnom teniseru, u kojoj se pojavljuje kao njegov dvojnik.

- Imao sam čast da upoznam Novaka. Kada sam ga video prvi put, prišao mi je sa osmehom i rekao: „Isti si ja“ i prasnuo je u smeh. Rekao sam mu: „Ne, ti si isti ja“, pa smo se tek onda smejali. Nole je neverovatno duhovit. Izgleda da ga moje prisustvo kao dvojnika inspiriše i zato me zasmejava. On je čovek velikog srca. Za kratko vreme me je oduševio. Cenio sam ga kao sportistu, ali moram da kažem da je mnogo veći kao čovek - kaže Čokovan.

Ovaj mladić je svega tri dana stariji od Novaka. Zato kroz šalu kaže da on ne liči na Noleta, već je obrnuto.

- Sličnost koju imam sa Đokovićem ne može mi nikako biti minus u životu. Nikada nisam želeo da budem nečiji dvojnik, ali ipak ovo posmatram kao jednu lep stvar. On je veliki sportista, dobar predstavnik naše zemlje, tako da u sličnosti s njim nema ničeg lošeg. Moram da priznam da zbog svega toga do sada nisam imao neprijatnosti. Na ulici me često zaustavljaju devojke i žele da se slikaju sa mnom, a kada shvate da nisam Nole, samo se nasmeju. Neke mi traže i autogram, pogotovo kada odem u neki noćni klub - kaže Nenad Čokovan i dodaje da je dugo amaterski igrao fudbal, ali da je nedavno zavoleo i tenis.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u