Društvo

NJIMA JE DO SLAVLJA EKSKLUZIVNO! Oženio se brat Zorana Marjanovića!

Objavljeno: 24.09.2017 | 08:54Izvor: Alo!

Miloš Marjanović, brat osumnjičenog Zorana Marjanovića, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je usmrtio svoju suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović, u petak se venčao sa dugogodišnjom devojkom Milicom.

Kako saznajemo, nakon venčanja u opštini, kojem su prisustvovali samo kumovi, svi su u otišli u dom Marjanovića u Borči, gde je priređen ručak za članove obe familije.

Naša saznanja nije negirao, a ni potvrdio, Zoranov otac Vladimir, koji je kratko rekao da ne sme ništa da komentariše.

Advokati su mi rekli da ništa ne komentarišem. Imajte malo razumevanja i hvala vam što ste nazvali - rekao je kratko Vladimir Marjanović.

Miloš se u petak venčao sa dugogodišnjom devojkom i rekao je da će se kasnije obaviti i crkveno venčanje, kada se situacija malo smiri.

- On je pre Zoranovog hapšenja zakazao venčanje kako bi vezu s devojkom, koja je u drugom stanju, ozvaničio. Koliko znam, nisu pravili nikakvo veselje, jednostavno, nakon građanskog venčanja su svi došli u Borču, gde su ručali. Nije bilo ništa posebno i tokom ručka su pokušavali da animiraju Zoranovu ćerkicu, koja mnogo pati za ocem - priča naš sagovornik koji je upućen u dešavanja u porodici Marjanović.

Prema njegovim rečima, odluka da se Miloš venča ubrzalo je stanje njegove verenice, koja je u podmakloj fazi trudnoće.

- Koliko sam razumeo, Miloš i njegova devojka su to odavno planirali, ali svadbu su odložili zbog Jeleninog ubistva, koje je mnogo potreslo tu devojku - rekao je naš sagovornik.

Inače, tokom istrage o ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović, kao i ostali članovi porodice, njen dever Miloš Marjanović je više puta u policiji davao iskaz. Prilikom davanja iskaza je delovao konfuzno, čudno i izgledalo je kao da se nečega boji. Jednostavno, nije imao odgovore na neka pitanja, na primer, ko je tog dana dok je trajala potraga za Jelenom vozio automobil. Odgovarao bi: "Ja", pa bi rekao da je vozio otac, a na kraju Zoran valjda, a u sledećoj sekundi bi rekao da se ne seća. Govorio je da ništa ne zna ni o čemu i da je spavao - rekao je naš sagovornik blizak istrazi.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u