Društvo

NJENA ISPOVEST JE POTRESLA SRBIJU: Majku joj je ubio otac, a ovako je izgledao taj PAKAO!

Objavljeno: 26.05.2015 | 22:54Izvor: Telegraf.rs

- Jedini cilj mi je da se oslobodim oca nasilnika, položim završni ispit i upišem željenu školu - priča maturantkinja koja je pre četiri godine doživela porodičnu tragediju

Novosadska maturantkinja T.D. (17) ovih dana uzburkala je javnost pismom ministru pravde Nikoli Selakoviću u kome traži doživotnu robiju za svog oca nasilnika. On je pre četiri godine ubio njenu majku, Snežanu Popadić i godinama se iživljavao nad porodicom.

– Jedini cilj mi je da se oslobodim oca nasilnika, položim završni ispit i upišem željenu školu – priča maturantkinja koja je pre četiri godine doživela porodičnu tragediju.

Pre četiri godine napustila je rodno mesto u Banatu, preselila se kod tetke u Novi Sad i promenila ime. Ali ružne uspomene iz detinjstva nemoguće je zaboraviti.

– Čini mi se da sam i pre mog dolaska na ovaj svet osetila očevo nasilništvo iskaljivano na mojoj majci – tihim glasom počinje svoju ispovest ova nesrećna devojčica.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Njen otac godinama je mučio i zlostavljao njenu majku, ubio ju je ne nožem ili pištoljem, već golim rukama. Nije ga bilo sramota da je maltretira pred poznanicima, a ona je sve to trpela. Žena mu je bila potrebna samo da ga hrani, pere i finansira.

– Bila sam peti, šesti razred kada je za vreme svinjokolja otac ošamario majku i vukao po asfaltu, zbog njene sugestije kako da iseku meso – priseća se maturantkinja jedne od mnogobrojnih mučenih scena.

U pismu koje je na suđenju njenom ocu jula 2011. advokat pročitao umesto završnih reči stoji:

– Umesto da me odvede na polaganje, ja sam išla u koloni iza kovčega svoje majke. Mogla bih reči svog ogorčenja pisati danima. Želim samo da ga što pre zaboravim i nikad više ne vidim – stoji u psimu upućeno ocu.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Povlačila se u sebe u školskom dnevniku i ređala loše ocene. Ali ipak utočište joj je pružila rodbina i ljudi koji su voleli njenu majku.

– Ostala je samo bojazan da će se i posle 30 godina na koliko je osuđen, otac nasilnik naći na slobodi i ponovo kad tad nasrnuti na nju i brata. Zbog toga je i pisala ministru pravde, Nikoli Selakoviću.

Sedamnaestogišnjakinaj je tom prilikom izjavila da se zalaže za uvođenje smrtne i doživotne kazne.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u