Društvo

NIKADA VIĐENE FOTOGRAFIJE JELENE MARJANOVIĆ: Ovako je Jeca izgledala kada je imala godina kao njena Jana danas! (FOTO)

Objavljeno: 25.05.2016 | 15:49Izvor: Telegraf.rs

- Ona je bila za sve sposobna. Svi su je voleli. Još dok je bila dete, bila je omiljena. Kada je porasla, svima je pomagala, svi su je obožavali - rekla je Zorica Krsmanović

Jeca je ličila na svoju baku po ocu, i na svog oca. Bila je preslatko dete. Svi su je voleli, bila je za sve sposobna – ovim rečima svoju monstruozno ubijenu jedinicu Jelenu Marjanović opisuje njena majka Zorica Krsmanović, koja je za dva meseca izgubila i ćerku i majku.

Posle 53 dana, skrhana bolom, Zorica samo čeka trenutak kada će biti pronađen ubica, koji je na svirep način oduzeo život njene ćerke, i samo se pita zašto!

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

– Ona je bila za sve sposobna. Svi su je voleli. Još dok je bila dete, bila je omiljena. Kada je porasla, svima je pomagala, svi su je obožavali. Uvek je bila nasmejana, raspoložena, delovala je kao da nema nijedan problem – rekla je njena majka Zorica, i dodala da je Jelena najviše ličila na svog oca Duleta, ali i na njegovu majku, njenu baku po ocu.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Iako je ličila na Krsmanoviće, Jelena je bila mnogo vezana i za baku po majci iz Novog Pazara, koja je preminula samo dva meseca od monstruoznog ubistva pevačice.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

– Majka je bila bolesna tri godine, juče je sahranjena. Više bih volela da smo umrle i ona i ja, a da mi je dete živo – rekla je Zorica Krsmanović.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u