Društvo

NIKAD KRAJA SUĐENJU Ivanina smrt i dalje misterija!

Objavljeno: 25.07.2017 | 16:56Izvor: Alo!

Ni dve i po godine od smrti menadžerke Ivane Bakić Bodrožić (31), koja je 10. decembra 2014. nađena mrtva u sobi 326 hotela „Hajat”, nije okončano suđenje za njenu smrt.

Od svih osumnjičenih za njenu smrt, knjiga je spala na jedno slovo, pa se tako samo sudi Ljubiši Pavloviću zvanom Buki, medicinskom tehničaru sa Vojnomedicinske akademije, koji se tereti za „stavljanje u promet” anestetika „propofola”, od kojeg je preminula Bodrožićeva, ćerka nastradale poslanice Demokratske stranke Nade Bodrožić (54).

U Trećem osnovnom sudu u Beogradu juče je za 4. septembar odloženo suđenje Pavloviću, i to zbog sprečenosti postupajućeg sudije. U optužnom predlogu, tužilaštvo je predložilo sudu da Pavlovića osudi na godinu dana zatvora i novčanu kaznu od 50.000 dinara.
Bodrožićevu je sobarica našla sa špricem u podlaktici desne ruke.

Očajna: Nada BodrožićNije dočekala istinu o smrti ćerke: Nada Bodrožić, Foto: Oliver Bunić

Prema obdukcijskom izveštaju, u njenom telu je nađen kokain i lekovi za smirenje, a kao uzrok smrti pominje se zastoj srca prouzrokovan uzimanjem veće doze kokaina, potpomognut uzimanjem anestetika „propofol”.

Njena majka Nada Bodrožić nije dočekala istinu o smrti ćerke jedinice jer je poginula 6. marta ove godine u saobraćajnoj nezgodi na putu Sirig - Novi Sad, dok se vraćala sa ćerkinog groba. Uzroci njene smrti nisu utvrđeni, a pretpostavlja se da je upravljala svojim „pežoom 307” i sletela s puta. Ona je tokom suđenja uporno negirala da je njena ćerka u krvi imala narkotike i da se predozirala.

Tvrdila je da je njenu ćerku neko ubio lekom „propofol” i to je nastojala da dokaže tokom suđenja, pa je angažovala obducente u Novom Sadu, koji su, kako je izjavljivala, potvrdili njene tvrdnje. Do poslednjeg dana, na svom Fejsbuk profilu ostavljala je tužne slike i statuse, a svako veče preminuloj ćerki poželela bi laku noć.

Ljubiša PavlovićLjubiša Pavlović, Foto: Oliver Bunić

Ivana i njena majka sahranjene su u porodičnoj grobnici u Sirigu, kod Novog Sada, gde počiva i Ivanin otac Ilija (55). Ivanu su na večni počinak ispratile i mnoge druge ličnosti iz sveta estrade i politike kao što su Nenad Čanak, Bojan Pajtić, Željko Mitrović, Dušan Elezović, Tanja Vojtehovski, Mladen Baron, Oliver Mandić...

Željko Mitrović, Ivanin prijatelj, pružao je sve vreme podršku Nadi Bodrožić da preboli smrt ćerke jedinice i bio je na njenom ispraćaju u Novom Sadu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u