Društvo

NEZAPAMĆENA TUGA U SRBIJI: Umrla od tuge za nestalom ćerkom! Ostao brat blizanac da je traži!

Objavljeno: 06.07.2015 | 09:51Izvor: Telegraf.rs

Tri meseca je prošlo kako Jovići tragaju za svojom Slavicom Jovanović... Pretražili su za njom pet kilometara šume i 15 kilometara reke do Prokuplja. Svi koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj mogu da se jave na telefon: 064/2566-254

Darinka Jović (74) presvisla je od tuge za nestalom ćerkom Slavicom Jovanović (48) iz Kuršumlije, kojoj se svaki trag izgubio 21. marta.

I to baš 16. maja, na rođendan Slavice i Slavoljuba, koji su blizanci.

Tri meseca je prošlo kako Jovići tragaju za svojom Slavicom…Pretražili su za njom pet kilometara šume i 15 kilometara rekedo Prokuplja.

– Majka je presvisla od tuge. Ubila je sekiracija za ćerkom – kaže Slavoljub, koji je u potrazi za sestrom pretražio ceo kraj. Tvrdi da Slavica nikada ne bi otišla bez reči jer ima supruga i ćerku od 15 godina koju neizmerno voli.

Inače, Slavica je 21. marta oko 11 sati krenula kod lekara.

– Bolela je ruka i krenula je da primi injekciju. Izašla je iz kuće u naselju Donja Mikuljana. Stigla je do OŠ “Miloje Zakić”, gde je videlo nekoliko žena, i od tada joj se gubi svaki trag. Sigurni smo da je Slavica oteta, imamo i neke sumnje, ali nismo zadovoljni radom policije – kaže Slavoljub.

Slavica ima supruga Gorana i ćerku Katarinu, koja je sad završila osmi razred.

– Nikad ih ne bi ostavila, pogotovo ne bi ostavila Katarinu, koja ova tri i po meseca vapi od tuge – kaže Slavoljub.

– Sve smo pretražili, nigde nismo našli ništa sumnjivo. Kao da je isparila. Odmah smo sve prijavili policiji. Pregledali su snimke ispred bolnice, ali Slavica tog dana do lekara nije ni stigla – kaže Slavoljub.

Svi koji imaju bilo kakvu informaciju o Slavoljubovoj sestri mogu da se jave na telefon: 064/2566-254.

– Nju svi iz ovog kraja poznaju. Ni sa kim nije bila u zavadi, ali mi imamo određene sumnje prema jednoj starijoj ženi koja je umešana u brojne prevare. Policija je utvrdila da je ona zvala Slavicu telefonom deset dana pre nestanka. Razgovarale su pola sata. I policija iz Vladimirovaca je razgovarala sa tom ženom, ali ona tvrdi da nije pričala sa mojom sestrom. Rekla je i da joj je žao što sa Slavicom nije stupila u kontakt jer je “ona njena unuka”. Tu nešto ne štima, ali se policija ne trudi dovoljno da to rasvetli – kaže Slavoljub.

Izvor: Blic


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u