Društvo

NEVREME: Jak vetar, grad i obilne kiše prete Srbiji!

Objavljeno: 22.07.2014 | 11:21Izvor: Telegraf.rs

Meteorolozi upozoravaju da će danas kasno popodne, uveče i noću, kao i u utorak i sredu (22. i 23. jula) ponegde biti nepogoda s obilnijim padavinama, gradom i jakim vetrom

U Srbiji će u danas biti promenljivo oblačno i svežije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom i temperaturom do 29 stepeni, saopštio je RHMZ.

Ponegde će biti nepogoda s obilnijim padavinama, gradom i jakim vetrom. Duvaće slab i umeren vetar, promenljivog pravca. Najniža temperatura biće od 16 do 21, a najviša od 24 do 29 stepeni.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i svežije, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najniža temperatura biće oko 20, a najviša dnevna oko 27 stepeni. Meteorolozi upozoravaju da će danas kasno popodne, uveče i noću, kao i u utorak i sredu (22. i 23. jula) ponegde biti nepogoda s obilnijim padavinama, gradom i jakim vetrom.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 29. jula, prva dva dana biti promenljivo oblačno vreme, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Ponegde se očekuje nepogoda s velikom količinom padavina, gradom i jakim vetrom. Temperatura vazduha biće malo ispod ili oko
prosečnih vrednosti.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u