Društvo

NESTALA NINA ŽIVKOVIĆ (14): Poslednji put viđena na Slaviji, mobilni joj nedostupan!

Objavljeno: 24.12.2014 | 08:50Izvor: Kurir

Četrnaestogodišnja Nina Živković, učenica osmog razreda iz Resnika, poslednji put viđena 22. decembra na Slaviji

BEOGRAD - Nina Živković (14), učenica osmog razreda OŠ „Kosta Abrašević“ iz Resnika, nestala je 22. decembra u Beogradu. Devojčica je poslednji put viđena između 14.15 i 14.30 na Slaviji i od tada joj se gubi svaki trag.

Nestanak devojčice prijavila je njena sestra, a Ninini prijatelji su to objavili i na Fejsbuku i ostavili njenu fotografiju. Devojčica je poslednji put bila aktivna na Fejsbuku u podne onog dana kad je nestala.
- Nina je tog dana na sebi imala maslinastozelenu kožnu jaknu, crne farmerke ili helanke, kao i čizme. Niskog je rasta i ima dugu, tamnosmeđu kosu. Tog 22. decembra nije se pojavila ni u školi, a mobilni telefon joj je nedostupan - napisali su prijatelji.

Kako su za Kurir potvrdili u MUP, za Ninom Živković se intenzivno traga.
- Policajci tragaju za nestalom devojčicom, zasad nemamo više informacija o ovom slučaju - rekli su u policiji.

Prema pisanju pojedinih medija, Ninini prijatelji su rekli da je ona navodno u poslednje vreme izostajala iz škole, ali da je dolazila kući.

Podsetimo, Srbiju su ove godine potresla tri užasna slučaja kad su devojčice nestale. Tijana Jurić (15), Ivana Podraščić (14) i Dragana Ćirić (18) posle prijavljenih nestanaka nađene su mrtve. U noći između 25. i 26. jula kod bačkog mesta Bajmok oteta je Subotičanka Tijana Jurić, a njeno telo nađeno je 7. avgusta na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor. Ubrzo je utvrđeno da ju je oteo i brutalno usmrtio Dragan Ðurić (34), mesar iz Surčina.

Nedugo potom, 2. oktobra pronađeno je telo nestale Ivane Podraščić (14) u napuštenoj kući u Ulici 11. krajiške divizije u Rakovici, koju je silovao i ubio Darko Kostić (39) iz Beograda.

Poslednji zločin dogodio se u Salašu kod Zaječara kad je Čedomir Ðurić (66) brutalno ubio devojku Draganu Ćirić (18), koja je nestala iz Doma učenika u Zaječaru 8. decembra. Monstrum koji je bio zaljubljen u nju nesrećnu devojku je tukao i davio je, sipao joj sonu kiselinu u usta i potom njeno telo bacio u jezero Glogovičke reke.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u