Društvo

NESREĆA U JAGODINI: Mladiću (22) mašina odsekla ruku!

Objavljeno: 30.01.2015 | 17:27Izvor: Telegraf.rs

Darko Kuzmanović (22) iz Jagodine ostao je bez desne šake na poslu radeći na mašini ravnalici u jednoj od fabrika kablova u Jagodini,

Darko Kuzmanović (22) iz Jagodine ostao je bez desne šake na poslu radeći na mašini ravnalici u jednoj od fabrika kablova u Jagodini.

Živadin Ilić, direktor FKS oprema, koja pripada Fabrici kablova u Jagodini i u čijem pogonu je došlo do nezgode, kazao je da se nesreća dogodila juče oko 12.30.

– Mi smo odmah preduzeli sve neophodne mere da zbrinemo povređenog, brzo smo ga transportovali do medicinskog centra i bili smo prisutni dok je trajala operacija. U toku jučerašnjeg dana generalni direktor Fabrike kablova, izvršni direktor, direktor proizvodnje i ja smo obišli Darka i razgovarali sa njim i njegovom porodicom – kazao je Ilić.

Prema njegovim rečima, Kuzmanović je bio najmlađi zaposleni u firmi, a “nesrećan slučaj koji se dogodio pogodio je sve zaposlene”. Ilić je kazao da je rukovodstvo Fabrike obećalo porodici povređenog Kuzmanovića materijalnu pomoć, a prvi deo uručen im je danas. Inspekcija zaštite na radu najavila je da će više detalja biti poznato za nedelju dana.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u