Društvo

NESREĆA KOD LESKOVCA Voz smrskao auto, rampa bila podignuta!

Objavljeno: 22.08.2017 | 12:38Izvor: Alo!

Mladići hitno prebačeni u Klinički centar.

S.T. (22) iz Gadžinog Hana zadobio je prelom kičme, dok je F.D (16) lakše povređen kada je voz udario u automobil u kojem su se nalazili na pružnom prelazu kod leskovačkog sela Brestovac.

Oba mladića hitno su prebačena u niški Klinički centar, a prema rečima očevidaca, rampa je u trenutku kada je voz prolazio, bila podignuta.

Sudar se dogodio u ponedeljak u 19,40 sati i od tada je železnički saobraćaj od Niša prema Preševu u prekidu.

Kako saznajemo, S.T, je zadobio prelom lumbalnog i vratnog dela kičme i trenutno se nalazi u Kliničkom centru u Nišu gde lekari prate njegovo zdravstveno stanje, dok će drugi povređeni mladić koji je zadobio lakše povrede danas biti pušten kući.

Putnici koji su bili u vozu tvrde da je automobil smrskan do neprepoznavanja i da je prava sreća što su mladići preživeli. Takođe tvrde da je rampa na pružnom prelazu bila podignuta.

„Voz je udario u zadnji deo automobila i bacio ga na banderu. Video sam tri mladića pored automobila kako izvlače dvojicu. Scena je bila jeziva, a ja sam bio sa decom i nisam smeo da se zaustavljam. Ono što sam pouzdano video jeste da je rampa stajala podignuta“, priča svedok stravičnog događaja.

Kako dodaje, on je od pružnog prelaza kod Brestovca sa decom došao pešice do Leskovca.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u