Društvo

NEMOJTE BACATI PARE: Ove pilule za mršavljenje NE RADE!

Objavljeno: 28.01.2015 | 09:24Izvor: Telegraf.rs

Ako želite da smršate, dobro obratite pažnju na proizvode za mršavljenje koje kupujete, jer mnogi od njih su samo lepo upakovana i dobro izreklamirana prevara

Ako ste nekim čudom došli do pilula za mršavljenje koje je na tržište plasirao čuveni dr Oz, slobodno ih bacite u kantu, jer nemaju nikakvo dejstvo.

Naime, dr Oz je letos na suđenju javno priznao kako njegovi proizvodi, tačnije dodaci ishrani kojim bi mogli izgubiti do devet kilograma mesečno bez ikakve fizičke aktivnosti, nemaju baš nikakvo naučno uporište, niti će učiniti čuda za korisnika, kako je to promovisao u svojim emisijama.

Savezna komisija za tržišno takmičenje (FTC) SAD-a objavila je rešenje kojim trgovci pomenutih suplemenata prevarenim kupcima moraju da vrate devet miliona američkih dolara i zabranjuje varljivo promovisanje bilo kog dijetalnog suplementa (ne samo onih sa potpisom dr Oza), kako bi se sprečila dalja obmana kupaca.

Biće interesantno videti gde će dalje ići televizijska, ali i medicinska karijera dr Mehmeta Oza, kao i šta će na sve to reći Opra Vinfri koja je spomenutog doktora progurala do statusa zvezde malih ekrana.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u