Društvo

NE RADIM HOROSKOP MRTVIMA: Astrolog odbio da uradi natalnu kartu Mariji jer tvrdi da nije živa!

Objavljeno: 21.10.2016 | 10:21Izvor: Telegraf.rs

- Ti si leš koji hoda! A ja ne radim horoskop mrtvima - vikao je

Marija Zarić (28) je sa pet godina doživela kliničku smrt kada se udavila u reci. Posle reanimacije oporavila se i nastavila da živi normalno. Dve decenije kasnije otišla je kod astrologa koji je odbio da joj uradi natalnu kartu jer je, kako on tvrdi, Marija mrtva.

– Mislim da se smo svi mi znatiželjni i da bismo svi da zavirimo u budućnost. Zato sam se i ja obratila astrologu. Želela sam da mi uradi natalnu kartu i da tako možda dobijem neke odgovore o porodici i poslu – priča Marija.

Iako je astrolog u početku bio prijatan i zakazao joj termin, kada je Marija otišla kod njega bio je više nego neprijatan.

– Moja greška je što sam na njega gledala više kao na psihologa. Zapravo sam ga pitala da li ću se nekad osloboditi straha od vode koji osećam i šta da radim sa košmarima o kliničkoj smrti koju sam preživela – kaže Marija.

Foto - Ilustracija: Profimedia, Sciencephoto RM

Foto – Ilustracija: Profimedia, Sciencephoto RM

U tom trenutku astrolog je skočio sa stolice i obratio se visokim tonom zaprepašćenoj devojci.

- Misliš da si živa? E, pa nisi! Ti si leš koji hoda! Tvoja linija života je prekinuta u toj reci i ja ne mogu da ti radim natalnu kartu jer se ona radi živim ljudima – rekao joj je astrolog.

Potom je šokiranu Mariju ispratio iz stana i rekao joj da mu se više ne javlja.

- Nisam mogla da se smirim i jedva sam stigla do kuće. Traume koje sam mislila da sam potisnula isplivale su tada još više. Kada sam se posle nekoliko dana smirila, razmišljala sam čak i da ga tužim, ali sam odustala od toga – rekla nam je Marija.

Pozvali smo nekoliko astrologa da proverimo kakav oni stav imaju o kliničkoj smrti i saznali smo zanimljive stvari. Uglavnom su nam rekli da je ovo smejurija i da klinička smrt ne predstavlja problem, ali je bilo i drugih odgovora.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Jedan astrolog nam je spustio slušalicu posle pominjanja kliničke smrti i više se nije javljao na telefon, a drugi je rekao da će rado uraditi tu natalnu kartu.

- Ma, kakva klinička smrt? Za 100 evra ću uraditi natalnu kartu i za budući život – odgovorio je.

Preispitajte se ponovo kad odlučite da savet o bitnim životnim temama potražite od nepoznate osobe jer lako može da se desi da vam samo pojača traume koje već imate.

 

 

(Jasmina Stakić)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u