Društvo

NASTRADALA POSLE LJUBAVI U GARAŽI: Ninini roditelji se nadali čudu

Objavljeno: 01.03.2015 | 09:39Izvor: Kurir

Nina Stamenković (24) preminula od trovanja posle 20 dana borbe na VMA

ČAČAK - Roditelji Nine Stamenković (24), koja je posle dvadeset dana preminula na VMA nakon trovanja ugljen-monoksidom u garaži u Čačku, do poslednjeg trenutka bili su uvereni da će se Nina probuditi.

Marina i Dejan Stamenković imali su nadu jer je Niki, kako su je zvali, bila željna života, vedra i sa osmehom je čekala svaki novi dan.
- Nina je završila fakultet u Sarajevu. Njen odlazak u taj grad brinuo je čitavu porodicu, godinama je odlazila i vraćala se, a da joj pritom nije falila dlaka s glave. A dogodilo se da je glavu izgubila 50 metara od kuće. Roditelji su sve vreme bdeli nad Ninom dok je bila na lečenju u Beogradu. Kako je koji dan odmicao, bili su sve uvereniji da će se ona probuditi, nadu su polagali u njen mlad i zdrav organizam - pričaju rođaci.

Prema njihovim rečima, Ninini roditelji su svesni da su lekari učinili sve što su mogli.
- Sve čime savremena medicina raspolaže bilo je omogućeno Nini, ali je sudbina htela da ona svoju flautu sada svira anđelima. Bilo je mogućnosti da ona na lečenje ode i u inostranstvo, naši lekari su se čak i konsultovali s inostranim kolegama, ali njeno srce nije izdržalo - priča rodbina.

Podsetimo, Nina i njen momak Nemanja Novaković bili su u automobilu u garaži, ali su upalili kola da bi se zagrejali. Međutim, otrovni gas ih je ubrzo pokosio. Nemanja je odmah preminuo, a Nina je izdržala 20 dana. Ona će biti sahranjena u ponedeljak u 13 časova na čačanskom groblju.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u