Društvo

NAJGENIJALNIJI OPIS BALKANA: Cela Srbija priča o ovom HIT STATUSU na Fejsu! (FOTO)

Objavljeno: 26.07.2016 | 23:31Izvor: Telegraf.rs

Jedan mladić je na Fejsbuku napisao status koji je oduševio mnoge, a u kom se Balkan opisuje kroz prizmu istorijskih događaja

Postoje mnoge definicije Balkana, ali jedna se posebno izdvaja zbog toga je što drugačija od ostalih i što ovo poluostrvo opisuje mnogim asocijacijama vezanim za prošlost.

Jedan mladić je na Fejsbuku napisao status koji je oduševio mnoge, u kom se Balkan opisuje kao mesto gde su Rimljani tukli Avare, da bi potom Avari i Sloveni tukli Rimljane, a onda Sloveni tukli Kelte i Avare, a potom Sloveni bili tučeni od strane Turaka i Ugara, koji su se tukli i međusobno, da bi na kraju Turci bili potučeni, a Slovenima je ostalo da se tuku s Ugarima.

Mjesto gdje su Rimljani tukli Avare, da bi potom Avari i Slaveni tukli Rimljane, a onda Slaveni tukli Kelte i Avare, te potom Slaveni bili tučeni od strane Turaka i Ugara, koji su se tukli i međusobno, da bi na kraju Turci bili potučeni, a Slavenima ostalo tući se s Ugarima.
Onda su Ugare potpomogli Austrijanci, ali su ih Slaveni sve izlemali i ubili im prijestolonasljednika. Poslije su ih ipak potpomogli Nijemci, ali njima nije bilo dovoljno da ih Slaveni jednom tuku, nego su došli i drugi put po još, i to s Talijanima, Bugarima, Arbanasima i Ugarima. Slaveni su ih konačno, potpomognuti i Zapadom i Istokom, sve zajedno polomili da bi, na kraju, kad nije bilo više nikog s kime bi se tukli, a i nikog više nije bilo briga za njih, Slaveni se počeli tući međusobno.....
Ostalo već znate.....


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u