Društvo

NAĐEN U LOKVI KRVI Biznismen overen ispred svoje firme

Objavljeno: 24.07.2017 | 20:29Izvor: Alo!

Predrag Perić (47), biznismen iz Surdulice, pronađen je mrtav u lokvi krvi u selu Žitorađe kod Vladičinog Hana, a kako se pretpostavlja, ubijen je iz vatrenog oružja.

Za sada nepoznati ubica pucao je Periću u glavu.
Perić je pronađen ispred zgrade tehničkog pregleda „Perić trade”, koji je u njegovom vlasništvu, na svega tridesetak metara od puta Vladičin Han - Surdulica.

- Slučaj je policiji prijavljen u nedelju ujutru, kada su beživotno Perićevo telo pronašli prolaznici. Ništa pored njega nije nađeno. Motiv za sada nije poznat, a sumnja se da su razlog ubistva neraščišćeni računi - kaže naš sagovornik.

Inače, Perić je živeo sam u stanu u objektu u kojem je vodio poslove tehničkog pregleda i registracije vozila. Njegovo beživotno telo nađeno je na pet metara od kuće.

Komšije imaju samo reči hvale za njega.

- Ne mogu da verujem šta se desilo, ništa nismo čuli, ništa nismo ni znali, sve dok nam policija ujutru nije zakucala na vrata. Predrag je bio najbolji komšija, kakav se samo poželeti može. Kad god nam je nešto trebalo, pomagao nam je, uvek smo pričali, javljao se kad god me vidi, strašno je ovo što mu se dogodilo, da tako dobar čovek ovako završi svoj život, ali nažalost, to je istina - rekla je jedna meštanka.

I ostali meštani su u šoku, ali ne žele javno da govore o Periću i o sudbini koja ga je zadesila. Predrag Perić bio je poznati biznismen kako u Surdulici, tako i u Vladičinom Hanu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u