Društvo

MUŽ MI JE SILOVAO SESTRU (12), PLAŠIM SE DA JE ZATRUDNELA SA ZLOTVOROM! Jezivi detalji zločina u Svilajncu

Objavljeno: 25.11.2015 | 09:48Izvor: Telegraf.rs

- Moj muž M. S. odveo je kući moju 12-godišnju sestru, a dok smo mi bili kod bake napio se i silovao je. Zapretio joj je da nikom ne kaže šta joj je uradio i mrtav-ladan zaspao - priča V. Š. čiji je muž silovao njenu 12-godišnju sestru

Moj muž M. S. odveo je kući moju 12-godišnju sestru, a dok smo mi bili kod bake napio se i silovao je. Zapretio joj je da nikom ne kaže šta joj je uradio i mrtav-ladan zaspao. Jadna moja sestra, sva je istraumirana, plašim se da je zatrudnela sa zlotvorom, kaže V. Š. (19) iz Bobova kod Svilajnca.

– Dok su policajci hapsili mog muža, on se cerio. Kada su mu odredili pritvor, u prolazu mi je namignuo – kaže V. Š. čiji je muž silovao 12-godišnju devojčicu.

Ona je potom dodala da ju je suprug u maju letvom krvnički pretukao, a batine su dobili i njena sestra i majka, ali mu tada nije bio određen pritvor, dok je prvo ročište za ovo nasilje zakazano za 28. decembar.

Silovana devojčica ostala je rano bez oca, koji je napustio nju i njenu majku čim je saznao za trudnoću, a učestvovala je i u emisiji DNK koja se emituje na TV Pink.

(Telegraf.rs / Izvor: informer)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u