Društvo

MOJ ZORAN NIJE U VEZI NI SA JEDNOM ŽENOM, A I DA JESTE, NIJE GREH: Jelenin svekar progovorio o SMS SEKS AFERI!

Objavljeno: 31.05.2016 | 15:19Izvor: Telegraf.rs

- Cela prepiska sa tom Radom je montirana, i nema veze sa istinom. Sve ovo mi deluje kao skretanje sa istrage, ubica je na slobodi, a mediji se bave nekim nebitnim stvarima - poručio je Vladimir Marjanović

Vladimir Marjanović, svekar monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, za Telegraf kaže da mediji pokušavaju da satanizuju njegovu porodicu, i da priče koje se pojavljuju za njegovog sina Zorana, muža ubijene pevačice nemaju veze sa istinom.

– Cela prepiska sa tom Radom je montirana, i nema veze sa istinom. Sve ovo mi deluje kao skretanje sa istrage, ubica je na slobodi, a mediji se bave nekim nebitnim stvarima. I da je Zoki u kontaktu sa nekim nije greh, ali on nije u stanju jer je previše voleo Jelenu, i sad previše pati – kaže Vladimir Marjanović, pa dodaje:

– Trudimo se da bude normalni, zbog Jane, i da se normalno ponašamo u kući kako ona ne bi poludela, jer je preživela stres, ipak je trčala i dozivala mamu kada su je tražili.

Na pitanje da li će ovi navodi menjati tok istrage, Vladimir kaže da neće jer nemaju veze sa istinom i nemaju nikakve veze sa ubistvom, pa upravo zato ne razume što hoće da ocrne Zorana.

– Hoće da ga degradiraju i unište mu karijeru, ne znam zašto. On treba da završi Jecinu pesmu, a koliko ima jaka osećanja, ne znam kako će uopšte da se bavi time – rekao je Vladimir.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u