Društvo

Moj stric ima odnose sa starijim ženama i plaćaju ga debelo. Sve ih je upoznao u beogradskoj bolnici

Objavljeno: 07.12.2016 | 13:41Izvor: Telegraf.rs

Neverovatna ispovest koja je mnoge zgrozila - Beograđanin se hvali kako ima seks sa vremešnim bakama, a one mu plaćaju. Upoznaje ih u bolonici, gde radi... A celu priču žigola s nama je podelila njegova bratanica

Ima muškaraca koji više vole starije žene jer su emotivno i seksualno zrelije, pa to pretoče u unosan biznis. Takav je slučaj i sa jednim Beograđaninom, koji je sada u sedmoj deceniji života, ali koji se već skoro 40 godina krišom bavi muškom prostitucijom, tačnije zadovoljava vremešne dame za pozamašne svote novca.

Njegovu priču, kao i načine rada, prenosi M.B. iz Beograda, kojoj je pomenuti gospodin zapravo STRIC!

– Moj stric već decenijama radi u jednoj poznatoj beogradskoj bolnici (ime bolnice poznato redakciji) i sada je već pred penzijom. U našoj porodici javna je tajna čime se on sve vreme bavi, odnosno koji je njegov paralelan posao. Bolnica mu je samo paravan, ali i savršena prilika da nabavlja svoje klijentkinje i razvija posao – priča ova devojka za Telegraf.rs.

– Svi smo se večito grozili njegovih “ribolovačkih priča” jer se hvalio kako ga jure babe po bolnici, a zapravo smo svi znali da on njih juri i za seksualne usluge uzima novac. Kao žigolo zarađuje mnogo više nego kao medicinski tehničar, a i koliko znam sve te gospođe su vrlo široke ruke kada je plaćanje u pitanju.

Prema njenim rečima ovaj čovek imao je nekoliko brakova sa starijim ženama, a sada se smirio pored gospođe koja radi kao kućepaziteljka u jednom domu za stara lica i koja mu takođe pomaže da nabavlja klijentelu. Od zarađenog novca čak su i kuću uspeli da kupe.

Foto: Profimedia/Barcroft

Foto: Profimedia/Barcroft

– Vremešne gospođe su koliko znam uvek spremne da plate za seks i nisu zahtevne. Jednom sam čula mog strica da kaže: “njih niko neće, pa meni plaćaju i daju poklone jer mi nije gadno da im pomažem u tome da ostanu žene” – otkriva naša sagovornica.

Nismo uspeli da saznamo koliko je ovakav vid prostitucije rasprostranjen po glavnom gradu, ali činjenica jeste da je insitucija “žigola” i dalje razvijena i da posao funkcioniše “kao podmazan”. Zarada je raznolika, klijentela sigurna i verna “pružaocima usluga”, ponekad i do groba.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u