Društvo

MLADENCI IZ PROKUPLJA OČAJNI Krenuli na medeni mesec, a završili u policijskoj stanici!

Objavljeno: 25.10.2017 | 13:02Izvor: Alo!

Miljan J. iz Prokuplja i njegova izabranica su, umesto na medenom mesecu, nakon svadbe završili u policijskoj stanici!

Miljan J. iz Prokuplja i njegova izabranica svoju svadbu neće baš pamtiti po dobrom, jer su, ni krivi ni dužni, završili u policijskoj stanici.

Naime, na dan svadbenog veselja, dok su se mlada i mladoženja provodili sa gostima, lopov je upao u njihovu kuću i opustošio im poklone, javlja Srpski telegraf.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, ceo slučaj je otkriven kad je Miljan J. tokom noći došao do kuće kako bi uzeo novac koji je dobio kao poklon za svadbu.

- Mladoženja je ušao u kuću i zatekao nimalo prijatan prizor. Po podu su bili blatnjavi tragovi od cipela, dok je prozor u kupatilu bio obijen. On je odmah pozvao policiju i prijavio ceo slučaj - kaže sagovornik, prenosi Republika.rs

Kako dodaje, na lice mesta ubrzo je stigla policijska patrola.

- Porodica Miljana J. tog dana je bila na svadbi. Rodbina i prijatelji okupili su se kako bi mladencima ulepšali slavlje, ali im je veselje pokvario bahati lopov. Mladoženjini roditelji su predveče došli do stana samo da ostave poklone i novac koji su dobili njihovi sin i snaja, a potom se vratili na svadbeno veselje - priča izvor iz istrage.

Međutim, kradljivac je iskoristio priliku i upao u kuću znajući da u njoj nema nikog od članova porodice Miljana J.

- Lopov je došao iza stana, a potom alatom razvalio prozor u kupatilu. Ušao je u sobu u kojoj su bili pokloni, a potom pretresao celu prostoriju. Sve stvari su bile ispreturane, a iza sebe je ostavio i tragove s blatnjave obuće - dodaje sagovornik Srpskog telegrafa.

Prema njegovim rečima, mladoženja Miljan J. izjavio je da lopov nije ukrao novac koji su on i supruga dobili za svadbu.

- Zasad nije utvrđeno da li je kradljivac odneo neke poklone, ali se pretpostavlja da nije otišao praznih ruku. Daljom istragom biće utvrđeno da li je i šta ukradeno iz porodične kuće Miljana J., kao i vrednost odnetih stvari - objašnjava izvor iz istrage.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u