Društvo

MISTERIOZNI STATUS NESTALE DEVOJKE IZ BORČE: Evo šta je objavila pre nego što joj se izgubio svaki trag!

Objavljeno: 20.09.2017 | 21:06Izvor: Kurir

Andrijana Petrović poslednji put je viđena u Borči 17. septembra, a policija i dalje ispituje da li je njeno telo pronađeno danas na njivi u blizini Zrenjaninskog puta.

Vest o njenom nestanku prva je objavila njena prijateljica Tihana na Fejsbuku, a u potragu se uključila i policija.

Ono što je mnoge zbunilo to su njeni statusi na Fejsbuku, u kojima je ona opisivala svoja emotivna stanja. Uporedo je pisala i blog, koji je takođe objavljivala na ovoj društvenoj mreži.

Poslednji post pre nego što je nestala objavila je 14. avgusta, pre nešto više od mesec dana, u kome je navela kako se "želja umreti mlad pretvorila u žeim ostariti".

"Hladna soba oko mene dim cigareta sivilo. Duša se razlila svuda a ja? Ja sedim tu u lokvi znoja. Šta se dešava? Zašto sve izgleda tako morbidno, a nije. Milion zašto mozgom se vrti. Pitanje za pitanjem, odgovora nema. Proleti misao taj zagrljaj, taj osecaj, ta tuga, bol, grč. Zašto? Sve je to iza osmeha, čak se i osmeh grči, nije lep.

Slike u glavi naviru, te face ljudi, svi ti likovi, a samo jedan lik u pozadini izbija i pored mog slepila onako čisto vidi se. I misao dok ga gledam u glavi već postavljeno pitanje "da li veruješ u sudbinu?" DA. Hladna soba, a ja gorim, znoj. Groznica. Ne, nije, ili ipak jeste. Pitam se opet, nedostaje odgovor. Ponovo scene naviru svi ti likovi jedan se ističe Osmeh. Ceo život, jedna želja, pitanje zašto. Zašto odgovora nema..?

Slike, nema usta, razgovor sa sobom u glavi zalutali pogled, zamišljen iza svega jedan lik, jedno lice, sećanja. Želja umreti mlad se pretvorila u želim ostariti. Ne sam, treptaj suza smiren lik a iza svega buktinja emocija koja čeka trenutak kada ce eksplodirati, vrisnuti, pretvoriti se u reku suza i boli. Zamišljen pogled, samoća, ruka na naboranom čelu čoveka, dečaka, žene. Šta si ti. Ko si ti? Zašto? Zašto? Zašto? Sve u jednoj osobi, kako? Smiren glas starca, Ti", glasi poslednja njena objava.

(Kurir.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u