Društvo

MISTERIJA Gde je nestala prelepa Milica iz Herceg Novog? (FOTO)

Objavljeno: 12.10.2017 | 13:18Izvor: Alo!

Đorđe Matković je krenuo u potragu za devojkom Milicom kojoj nema ni traga ni glasa od 2014. godine.

Veoma romantičnu i toplu fotografiju, u impozantnoj kolekciji iz Herceg Novog, snimio je početkom avgusta 2014. godine, Novljanin koji živi i radi u Minhenu, Đorđe Matković.

Njegov objektiv “uhvatio” je devojku ispod duge, na kupalištu hotela “Plaža”.

Obećao joj je da će joj poslati fotografiju, ali do danas od devojke ni traga ni glasa.

- To leto je bilo veoma kišovito. Svaki drugi-treći dan je padala kiša. Bilo je to mnogo loše za turiste, ali fenomenalno meni za kreativno fotografisanje. Jedno popodne sam bio na betonskoj plaži hotela “Plaža” u Herceg Novom. Naleteo je jak pljusak i nebo se potom razvedrilo. Na nebu se pojavila prekrasna duga iznad Lovćena, u pozadini prekrivenog oblacima. Mnogi su se latili fotoaparata i slikali prekrasnu scenu. I jedna vitka lepa plavuša je došla do ivice plaže i napravila nekoliko fotografija svojim smartfonom. Potom je stala i divila se spektaklu na nebu – priseća se Đorđe.

Potom se Đorđe, poput nekog paparaca, prikrao devojci iza leđa i slikao je sa dugom iznad glave. Prišao joj je i pokazao slike na displeju kamere – bila je fascinirana!

- Odmah je donela svoje skripte, bila je studentkinja i dala mi hemijsku olovku da joj napišem svoju mejl adresu kako bismo uspostavili vezu da joj pošaljem slike. Rekla je da se zove Milica, da je rođena 6. avgusta i da želi da do rođendana dobije snimke. Pretpostavljam da je iz Srbije. Na žalost, nije mi poslala adresu, tako da ovaj snimak još čeka da bude poslat devojci ispod duge – priča Đorđe.

Moguće je da će Milicu neko i ovako sa leđa prepoznati, možda će i sama “natrčati” na samu sebe i prepoznati se.

Radio Jadran je preko svog sajta, na Matkovićev predlog, pokrenuo neobičnu “poternicu” za lepom turistkinjom.

- Verovatno će se javiti pametnjakovići sa komentarima da je trebalo da je snimim okrenutu prema kameri, tako bi se lako prepoznala. Ali, to bi bilo namešteno, takve scene redovno izbegavam. Takvi snimci su obično izveštačeni – objašnjava Đorđe Matković.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u