Društvo

MISTERIJA: Fantom čupa ruže za ubijenu Jelenu

Objavljeno: 24.05.2016 | 14:15Izvor: Kurir

Čudno je što ta osoba kida i baca isključivo crvene ruže koje na mesto ubistva pevačice Jelene Marjanović svakodnevno donose njen muž Zoran i majka Zorica, priča prijatelj porodice

BEOGRAD - Nepoznata osoba danima kida i razbacuje crvene ruže na nasipu u naselju Crvenka, gde je ubijena pevačica Jelena Krsmanović Marjanović, a koje donose njen suprug Zoran Marjanović i majka Zorica Krsmanović.

Izvor Kurira blizak porodici pokojne Jelene kaže da ih je to veoma uznemirilo.

Ne dira ostalo cveće

- Otkako su upalili prvu sveću na nasipu, Zoran i Zorica, Jelenina majka, odnose i cveće. Zabrinulo ih je to što se donedavno nekoliko dana zaredom dešavalo da neko preko noći pokida ruže ili ih razbaca. Čudno je što taj kida i baca isključivo crvene ruže koje nesrećni ljudi donose - kaže izvor Kurira, koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

On dodaje da Zoran uglavnom odnosi na nasip crvene ruže jer one simbolišu ljubav koju je osećao prema Jeci, majci svog deteta.
- Zoran je u prvom trenutku pomislio da je reč o nekoj životinji koja možda prođe nasipom, ali nedavno je nekoliko crvenih ruža našao bačene nekoliko metara od mesta gde ih je ostavio. To je čudno jer na tom mestu ima i ruža u drugoj boji, ali i drugog cveća, međutim, ono ostaje netaknuto. Nekome očigledno smetaju isključivo crvene ruže - kaže sagovornik Kurira

Prema njegovim rečima, porodice Marjanović i Krsmanović ne znaju ko bi mogao da bude toliko bezobziran da cveće namenjeno pokojnici razbacuje po nasipu, ali da su u jednom trenutku pomišljali i da ostanu i da čekaju da vide šta će se desiti.

Meštani koje smo zatekli u naselju šokirani su otkrićem da neko čupa i razbacuje ruže za Jelenu.

Meštani šokirani

- Ko zna, možda je zaista reč o nekoj životinji, a možda se i ubica tuda šeta. A možda je i neka sekta. Ko sad to može da zna kad niko još uvek ne zna ko je odgovoran za jezivo ubistvo te mlade žene - kaže meštanin Crvenke.

Izvor koji nas je molio da ne otkrivamo njegov identitet objašnjava da je Zoran i pre nekoliko dana ponovo odneo nekoliko crvenih ruža, ali da ih ovog puta niko nije dirao. U to se uverila i naša ekipa, koja je dva dana zaredom obilazila mesto na kojem je pronađeno telo brutalno ubijene pevačice. Na nasipu već dva dana stoji buket uvenulih crvenih ruža. Podsetimo, pevačica „Granda“ ubijena je 2. aprila, a ime njenog ubice još uvek nije poznato.

Žene s nasipa za Kurir
ZNAMO KO JE UBICA!

Našoj redakciji obratile su se juče žene koje su na nasipu uznemiravale supruga ubijene pevačice Zorana Marjanovića i Jeleninu majku Zoricu. Objasnile su da su iz jednog udruženja koje se bori protiv trgovine organima i da navodno znaju ko je ubica.
- Mi smo mistriozne žene s nasipa, kako ste napisali. Ostajemo pri tvrdnji da je Jelenu ubila jedna mračna sekta koja vršlja po Srbiji. To smo i rekle njenoj majci i suprugu - kazale su one.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u