Društvo

Misterija Barbare Vitez i dalje potresa Srbiju: To što patrolni čamci ni posle 30 dana nisu pronašli telo devojčice, može da znači samo jedno!

Objavljeno: 27.03.2017 | 09:31Izvor: Telegraf.rs

Patrolni čamci koji već više od 30 dana uz pomoć specijalne opreme pretražuju reku i pored danonoćnog rada nisu uspeli da pronađu nesrećnu devojčicu

Telo Barbare Vitez (15) devojčice iz Sente koja je nestala pre četiri meseca, najverovatnije nije u Tisi, pokazala je dosadašnaj potraga.

Patrolni čamci koji već više od 30 dana uz pomoć specijalne opreme pretražuju reku i pored danonoćnog rada nisu uspeli da pronađu nesrećnu devojčicu.

To je samo potkrepilo sumnje Barbarinog oca Endrea da njegova ćerka nije nije pala sa mosta u Tisu, već je oteta i odvedena van Srbije.

Predsednik Ronilačko-spasilačkog tima “tisa” iz Sente, Nandor Baranji je rekao da i pored detaljne istrage njegova ekipa nije našla telo devojčice.

– Više puta tokom nedelje patroliramo čamcem, ali Barbaru nismo našli. Imali smo na rasplaganju i 3D sonor, ali ništa sumnjivo nismo našli u vodi – rekao je Berenji.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Devojčicini roditelji endre i Melita nemaju više reči da izraze svoju bol:

– Potraga za našom mezimicom potpuno je splasla. I dalje sam uveren da moja ćerka nije u Tisi, kako sam ranije tvrdio. Pa, čamci su u međuvremenu već našli neke leševe, našli bi i moju ćerku da je tamo – rekao je Endre Vitez.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u